Diminetile mele de marti

In fiecare zi de marti am doua ore la dispozitie, in care citesc. Sigur, as putea sa merg sa lucrez intr-o cafenea, dar de ce as face asta cand pot sa profit de aceasta oportunitate?

Sunt singura, agenda e ocupata, pot sa fac absolut orice vreau. A durat ceva timp pana am inteles si am reusit sa si pun in practica  faptul ca nu o sa vina sfarsitul lumii daca las orice deoparte pentru 2 ore.

Cand vremea e frumoasa, imi place sa stau pe o banca in parc cu o cafea langa mine. Daca nu e aglomerat ascult vanzoleala vrabiilor iar daca e galagie imi pun castile. Nu exagerez cand spun ca ma teleportez instant undeva, la malul marii sau la marginea padurii. E bine rau.

Daca e frig, stau in masina. Am un sentiment de confort la care am visat toata viata. De cand eram copil mi-am dorit sa am camera mea, sa fie doar eu cu prietenii mei imaginari. Sa inchid usa si la fel, sa ma transpun intr-o lume unde nu mai are nimeni acces. Din pacate nu mi-a reusit niciodata partea cu camera mea. Cu inchisul usii nici atat. Prietenii stiu de ce 😅.

Asa ca martea dimineata, timp de doua ore, calatoresc unde vreau, alaturi de personajele din cartile pe care le citesc.

Voi ce faceti in timpul in care copiii au activitati iar voi trebuie sa-i asteptati?

Anul acesta citesc in BMW i3, masina oficiala Meseriadeparinte.ro in 2020, powered by BMW XCARS Mures.

BMW i3 este un automobil 100% electric fără emisii de noxe, cu design sustenabil, destinat traficului urban.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte 
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comments

comments

 

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.