Elev de clasa a 6a (s-a) aruncat pe geam de la etajul 2 al scolii unde invata

A cazut? S-a aruncat? A fost aruncat?
Ce mai conteaza, important este ca nu era in timpul orelor de curs, nu-i asa? :'(

Au trecut doar cateva luni de la ultima sedinta de la scoala noastra (in Bucuresti), cand parintii au atras atentia asupra faptului ca dupa renovarea scolii nu mai sunt plase la geamuri si ca oricand se poate intampla o tragedie.

Din pacate decizia si planurile de renovare nu tin de scoala si nici macar de inspectorat, primaria este cea care decide ce si cum. Asa ca orice sugestie din partea parintilor a ramas suspendata intre intentiile bune si birocratia nesfarsita de care ne lovim in fiecare zi.

Sa speram ca totul va fi bine cu acest baiat de doar 12 ani si ca nu se vor mai intampla accidente atat de dramatice.

********

UPDATE: Elevul de 12 ani de la Călinescu ar fi încercat să se sinucidă. Colegii ar fi știut de câteva zile ce vrea să facă

Stirea completa:

Un elev de clasa a VI-a de la un liceu din municipiul Constanţa s-ar fi aruncat, marţi, de la etajul doi al unităţii de învăţământ, el fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, copilul, în vârstă de 12 ani, a suferit multiple traumatisme, ancheta poliţiştilor privind cauza şi împrejurările celor petrecute fiind în derulare.

“Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că un băiat, de 12 ani, elev al Liceului ‘George Călinescu’ din municipiul Constanţa, ar fi căzut de la etajul 2 al unităţii de învăţământ. Copilul a suferit multiple traumatisme şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Poliţiştii constănţeni efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. (…) Conform primelor cercetări desfăşurate, elevul s-ar fi aruncat de la etajul doi”, a transmis IPJ.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Dobrogea” a anunţat că la faţa locului au intervenit două autospeciale SMURD de la Detaşamentul Palas.

“Băiatul a fost evaluat medical şi transportat la spital pentru investigaţii medicale amănunţite”, au menţionat reprezentanţii ISU.

Conform Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa, în timpul producerii evenimentului elevul nu era în timpul orelor de curs, acesta aruncându-se în gol de la o fereastră de pe holul instituţiei de învăţământ. În acest caz a fost declanşată şi o anchetă internă.

“Un elev de clasa a VI-a de la Liceul Teoretic ‘George Călinescu’ Constanţa s-a aruncat de la o fereastră, de pe holul instituţiei (etaj 2) în această dimineaţă. Nu era în timpul orei”, a informat ISJ.

Sursa: AGERPRES

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte 
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *