BMW i3 masina oficiala Meseriadeparinte.ro in 2020. Powered by BMW XCARS Mures

Vestile bune circula repede. Mai ales cand este vorba despre promovarea unui comportament responsabil legat de protejarea mediului si investitia intr-un viitor sustenabil si ecologic pentru copiii nostri.

Masina oficiala Meseria de parinte in 2020 este BMW i3, o masina 100% electrica, care indeplineste toate cerintele unui parinte modern, atat din punct de vedere al confortului, spatiului, vitezei dar si sigurantei.

A trecut deja o saptamana de cand conduc exclusiv aceasta masina si de-abia astept sa va povestesc si voua de ce a insemnat dragoste la prima vedere.

Primul detaliu pe care vreau sa-l mentionez este ca i3 are 0 (zero) emisii de CO2. Cred ca stim cu totii in ce orase poluate traim si cat de important este sa contribuim la diminuarea sau chiar eliminarea particulelor otravitoare din aer.

Apoi, as vrea neaparat sa stiti ca i3 se conduce extraordinar de usor, avand cutie automata, si are o autonomie de 260 de km. Bateria poate fi incarcata pana la 80%, in aproximativ 40 de minute, la o statie publica fast charge. Poate fi incarcat si la priza normala, dar dureaza mai mult.

Experienta mea de sofer cu vechime de 20 de ani include multe marci asa ca pot spune ca am termeni de comparatie obiectivi referitor la condus, la transportul copiilor atat in oras cat si pe distante mai lungi, la montarea scaunelor autor dar si la nevoia de spatiu pentru a putea transporta carucioare si cumparaturi. Si nu in ultimul rand confortul atat pentru mine (ca sofer dar si pasager) dar si pentru copii.

Sunt multe cerinte pe care le-am avut de la o masina de-a lungul timpului si din acest motiv am schimbat chiar si anual masinile pentru a putea acoperi nevoile pe care le aveam atat ca parinti care merg in concedii cu doi copii, dar si ca mama care se deplaseaza mult in oras cu sau fara copii alaturi de ea.

Am sa revin in articolele urmatoare cu relatari ale experientei de a conduce un i3 dar si cu informatii tehnice, care am observat ca sunt foarte cerute de toti cei cu care intru in contact. Promit sa imi fac temele si sa pot sa va raspund la orice intrebare legata de consum, limita de viteza, autonomie, pret, facilitati oferite de stat la achizitionarea masinilor electrice, metode si costuri de alimentare, etc.

Iar partea cea mai interesanta de-abia acum urmeaza: partenerul nostru, BMW XCARS, are sediul in Mures. Am fost acolo sa luam masina si am venit pana la Bucuresti GRATIS! Am oprit sa incarcam de doua ori si la finalul calatoriei am realizat ca putem calatori GRATIS in orice destinatie din tara.  Asa-i ca v-am facut curiosi? 🙂

Revin cu informatii, surprize, concursuri. Si in plus, daca vreti sa faceti un test drive cu i3, astept mesajele voastre. Va promit o experienta de neuitat si va garantez ca va veti indragosti de aceasta masina rapida, silentioasa si foarte eleganta.

BMW i3 este masina oficiala Meseriadeparinte.ro in 2020, powered by BMW XCARS Mures.

BMW i3 este un automobil 100% electric fără emisii de noxe, cu design sustenabil, destinat traficului urban.

 

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte 
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *