Cum au reacționat părinții colegilor elevului sărbătorit la școală cu șampanie, lăutari și animatori

Citește aici cum un Elev de clasa a doua, a fost sărbătorit în clasă, cu șampanie, animatori și cântăreață de muzică populară. (video)

Foto: ziaruldebacau.ro

Iată care sunt și reacțiile altor părinți despre această situație:

Părinții altor copii din clasă nu au fost încântați de modul extravagant în care a fost organizată aniversarea. Surprize, surprize, da, sunt frumoase… Dar ce ne facem cu părinții care nu își permit să facă o surpriză asemănătoare, tot la scoala copilului. Vă dați seama cu cât patos povestesc acasă părinților și totodată rugându-i să le promită că și ei vor să aibă parte de asa ceva… Ce ziceți?”, a reacționat un părinte pe rețelele de socializare.

„Când unii copii abia au bani de pachet, alți părinți aleg să epateze, aducând mâhnire în sufletele copiilor cu mai putine posibilități! Sunt curioasă ce părere are conducerea acestei școli despre acest eveniment ce a devenit material de media fără acordul părinților”, a transmis un părinte Ziarului de Bacău.

Nu contest talentul și calitățile nimănui, dar faptul că acești părinți au ales să își exprime iubirea într-un mod opulent și într-un cadru în care alți copii sunt expuși public fără acordul părinților, atunci da, îmi exprim dezacordul. Cât despre empatie …. nu empatizez și nu simpatizez astfel de manifestări ceaușiste!”, a transmis alt părinte.

De altă părere a fost Loredana Belciu, care s-a recomandat profesoară și care a răspuns mamei nemulțumite: „Vreau doar să vă spun că dați dovadă de foarte puțină căldură și trăire umană, îndrăznesc să spun chiar de ranchiună și răutate, ca să puteți vorbi astfel despre niște momente speciale din viața unui copil și a părinților lui. Cum vă permiteți să catalogati astfel o surpriză făcută de doi părinți pt. puiul lor? Nu vă era nicidecum destinată, deci nici nu trebuia să vă fie dvs.pe plac! Cum îndrăzniți să etichetați drept mascaradă lacrimile din ochii unei mame, dar și talentul acestei doamne?”.

Filmarea ineditei aniversări a fost publicată joi pe Facebook, fără acordul celorlalți părinți. Filmarea este disponibilă AICI. UPDATE: Filmarea a fost ștearsă după izbucnirea scandalului.

Ce părere aveți despre acest caz? Cum este posibil așa ceva într-o clasă dintr-o școală publică?

Citește și:

ISJ BAcău reacționează în scandalul elevului de clasa a doua sărbătorit în clasă, cu lăutari, șampanie și fotografi

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *