Cresterea constienta a copiilor

In data de 26 aprilie, va invit la un eveniment special, organizat de Comunitatea Parinti autentici la Libraria Bastilia.

Vom avea ocazia sa-l cunoastem pe Claus Kostka, terapeut cu 30 ani de experienta si autorul cartii „Te iubesc…mai departe ce facem?”. Nascut in 1955 in Germania, Claus Kostka este casatorit si tata a 4 copii. Provocarea pe care ne-o lanseaza Claus kostka este “Cresterea constienta a copiilor, din postura de parinti constienti.”

Mai multe despre Claus Kostka putei afla citind interviul publicat pe Good Company, iar despre evenimentul din data de 26 aprilie puteti afla mai multe detalii pe Pagina de FB dedicata.

Va astept cu drag la eveniment, sa ne cunoastem si sa incercam sa impreuna sa crestem copii fericiti.

 

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.