“Liniste! Sarut, Actiune!”

Sharing is caring:

Este o piesa de teatru foarte reusita in care joaca actori din generatia tanara, cunoscuti (din pacate) mai degraba din telenovele.

Pavel Bartos, Elvira Deatcu, Alexandru Papadopol, sunt actori de teatru foarte buni. Au demonstrat asta cu prisosinta pe scena Teatrului Odeon, unde au reusit sa ne faca sa depasim bariera televiziunii si sa uitam repede de “Romanii au talent” sau “Daria, dragostea mea” :). (Pentru ca asta a fost primul meu gand cand i-am vazut pe toti pe scena).

Piesa este foarte interesanta, despre un regizor care vrea sa filmeze un film dar nu prea reuseste :). Actiunea se petrece in trei planuri, primele doua sunt de fapt visele regizorului, iar al treilea se intampla in sfarsit in realitate.

“Pentru acest spectacol de teatru m-am inspirat din filmul Living in Oblivion. Filmul spune povestea unei echipe de filmare, care încearcă să facă un film de succes cu minimum de resurse. Atât din lipsa banilor, cât şi din cauza echipei, nu tocmai profesioniste, filmarea devine foarte repede un dezastru mai mult comic decât tragic.”

Peter Kerek

Despre Bartos, care joaca rolul regizorului, vreau sa va spun ca este foarte tare. Este un actor de comedie extraordinar care te face sa razi chiar daca nu face nimic :).

Iar Elvira, care joaca rolul actritei principale din film, a reusit sa joace trei roluri si sa ne convinga cu fiecare dintre ele. Iar mie, in plus fata de ceilalti, Elvira mi-a trezit amintiri din copilarie, cand era comandanta de unitate si cand toate fetele din scoala o idolatrizau si visau sa ajunga intr-o zi ca ea. Mai mult ca sigur, acelasi sentiment il trezeste si in prezent printre colege si prietene :).

Va recomand se mergeti sa vedeti “Liniste, Sarut, Actiune” si va promit o seara reusita in care veti rade in hohote si va veti incarca cu energie buna.

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Roz sau bleu?
  Sharing is caring:

  Cand ati aflat ultima data de o prietena ca este insarcinata? Va mai aduceti aminte care au fost primele voastre […]

  Sharing is caring:
 • Calitatea de “Amator”
  Sharing is caring:

  Ma intreba un prieten drag, psiholog de felul lui, daca nu mi se pare ciudat aiurea sa ma autodenumesc “psiholog […]

  Sharing is caring:
 • #MamaManager prezinta: Ana Richardson Interior Design
  Sharing is caring:

  In cadrul proiectului #MamaManager am sa promovez afacerile, joburile sau ideile mamelor din comunitate. Daca vrei si tu sa te […]

  Sharing is caring:
 • “Cuvintele din desene” & Concurs cu premii colorate
  Sharing is caring:

  UPDATE: Pentru ca am primit foarte multe solicitari din partea voastra am decis sa extindem concursul si pe FB. Astfel, […]

  Sharing is caring:

One thought on ““Liniste! Sarut, Actiune!”

 1. La aceasta piesa lumea a iesit din sala. O mare dezamagire, bani si timp pierdut, glume proaste, plictiseala, nu recomand sub nicio forma !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*