Citim în iarbă, în Herăstrău, pe 28 septembrie

Duminică, 28 septembrie, vă aştept cu drag la a treia ediţie Citim în iarbă, în Parcul Herăstrau, în zona Roata Mare. Veniţi cu pături, ne aşezăm pe iarbă şi le citim copiilor dragi din viaţa noastră (fii, fiice, nepoţi, nepoate, prieteni, vecini) poveştile noastre preferate. Sau ale lor.

Citim in iarbă începe la ora 10.00 şi durează până la ora 20.00. Cuprinde şi o serie de activități frumoase pentru copii: schimb de cărţi (susţinut de prietenii noştri de la Bookblog, www.bookblog.ro), bibliotecă în aer liber (organizată de Editura Litera), Teatrul Zurli pentru copii, ateliere de creaţie și workshop-uri susţinute de Step by Step. Avem şi o mulțime de cadouri drăguţe de la partenerii noştri (La Roche-Posay, Tymbark, Optiblu, LabormedAlvogen, Litera). Sponsorii ediției din acest an sunt Orange și Banca Românească.

„Ne bucurăm să susţinem iniţiativele care pun preţ pe universul fabulos al cărţilor. Banca Românească îi aşteaptă alături pe toti pasionaţii de lectură să Citească în iarbă şi să afle mai multe inclusiv despre universul financiar-bancar”, spun reprezentanţii Băncii Româneşti.

 „Vă aşteptăm să vă aşezaţi pe iarbă şi să le citiţi copiilor sau nepoţilor povestea preferată. Dacă vă uitaţi cartea acasă, vă ajutăm noi.” spune Laura Ivăncioiu de la agenția de relaţii publice DECI SE POATE, organizatorul evenimentului.

Intrarea este liberă. Pentru detalii şi program urmăriţi Pagina de FB  Citim in iarba.

Citim in iarba1

Parteneri media: Meseria de parinte, 24 Fun, Bebelu, Femeia de azi, Ioana, Ring, Tango, www.121.ro, www.blogulmameiincepatoare.wordpress.com, www.clubulbebelusilor.ro, www.cojocarii.ro, www.copiisimamici.ro, www.copilul.ro, www.egirl.ro, www.eva.ro, www.femeia.rowww.gokid.ro, www.mami.ro, www.mamicamea.ro, www.mamicaurbana.ro,  www.qbebe.ro, www.sfatulparintilor.rowww.suete.ro.

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.