Voi stiti ce aveti prin geanta?

Eu aveam doar o vaga idee, pana ieri cand am aflat cu exactitate. Eram la Mega iar geanta mea s-a gandit sa faca un flic-flac dublu astfel incat tot ce aveam in ea s-a imprastiat intre standurile cu fructe.

A urmat un moment de liniste in care si timpul parca s-a oprit in loc iar imediat dupa s-a auzit un hohot de ras general. Toti cei prezenti s-au distrat copios apoi, foarte draguti s-au apucat sa ma ajute sa strang. Un domn mi-a adus doua rujuri, un altul o oja si doua tampoane iar o doamna a venit la mine cu pumul strans si o expresie de stupoare pe fata:

– Cârpele astea sunt ale dumneavoastra?
– Sigur, va multumesc frumos.

Erau mostre de materiale si valorau greutatea lor aur. Cel putin pentru mine 🙂 .

Andreea, practica, a adunat toti banii si foarte incantata m-a intrebat daca poate sa-i pastreze. Iar eu, la fel de practica am cautat cheile de la masina si am verificat daca toate actele sunt la locul lor in portofel.

Merita mentionat ca eram cu o gentuta mica, de vara si de mers de colo colo, insa nu pot sa ma nu ma intreb ce ar fi iesit la iveala daca eram cu una dintre gentile mari, care sunt niste adevarate gauri negre: intra orice dar nu iese nimic 🙂 .

Voi ce comori ascundeti prin geanta?

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

One thought on “Voi stiti ce aveti prin geanta?

Leave a Reply

Your email address will not be published.