Ce sunt banii?

Sharing is caring:

Am cunoscut de curand pe cineva care juca poker on line. Era un al doilea job, juca la 4 mese odata si castiga cam 2.000 de lei pe luna din aceasta activitate. “Bani frumosi”, cum spunea el, “bani frumosi“.

M-am tot gandit la asta si as vrea sa va cer si voua parerea. Sunt banii frumosi? Facem bani pentru a avea bani sau pentru ce putem cumpara cu ei? Sunt banii frumosi sau lucrurile cu care ne inconjuram datorita lor?

Sunt banii un scop in sine sau sunt doar un mijloc prin care ne putem (sau nu) cumpara fericirea?

Oare chiar avem nevoie de bani? Suntem atat de “slabi” incat sa lasam o bucata de hartie sa ne domine si reprezinte (aproape) unicul nostru tel in viata?

10329_160093590809_503210809_3321522_6459771_n1

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Roblogfest 2012
  Sharing is caring:

  Am aflat cu bucurie ca blogul meu a fost  nominalizata pentru Roblogfest 2012. Este o competitie extrem de interesanta si sunt […]

  Sharing is caring:
 • Despre stiinta si spiritualitate cu Gregg Braden
  Sharing is caring:

  S-au facut deja cativa ani de cand incerc sa introduc pe blog niste subiecte “mai grele” dezvoltate si sustinute de […]

  Sharing is caring:
 • Jenny McCarthy despre vaccinuri si fiul ei diagnosticat autism
  Sharing is caring:

    [youtube qGW4a96GqGc]   Alte informatii gasiti in link-urile de mai jos. http://www.time.com/time/health/article/0,8599,1888718,00.html  http://edition.cnn.com/2008/US/04/02/mccarthy.autsimtreatment/ http://www.huffingtonpost.com/jenny-mccarthy/whos-afraid-of-the-truth_b_490918.html

  Sharing is caring:
 • Lucrurile se misca
  Sharing is caring:

  Ma bucur pentru ca foarte multi oameni se implica. Ma bucur pentru ca oameni pe care nu-i cunosc, ma contacteaza […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*