“Harta senzoriala a Bucurestiului”- eveniment gratuit in perioada 1 – 9 octombrie

“Trecutul nu vorbeste neintrebat”

În cel mai bun spirit al unei capitale europene, vă propunem în această toamnă o experiență absolut savuroasă: să cartografiem împreună orașul zilelor noastre în căutarea celor mai efemere, dar atât de emoționante, amintiri ale lui: cele senzoriale.

Vom explora impreuna cu prietenii de la HSB case vechi, mai puțin cunoscute ale Bucurestiului, vom asculta poveștile oamenilor care le-au dat, cândva, viață si ne vom întâlni cu aceia care mai locuiesc încă acolo. Vom vorbi despre muzică (și-o vom asculta), vom amușina mirosuri, vom gusta mâncare și vom bea aceleași băuturi ca ei.

14344928_1702394696751479_2151499706590879443_n
Paul Dunca, ghid și performer, ne va îndruma prin straturile vizuale, auditive, olfactive, tactile și gustative ale unor case cu trecut bogat, cu ajutorul instalațiilor video și audio, dar și al unor invitați speciali.

Episodul pilot al Hărții Senzoriale, proiect inclus în Candidatura oficială București 2021, va cuprinde 8 tururi programate pentru datele de 21, 23, 24, 29 SEPTEMBRIE și 1, 2, 7 și 9 OCTOMBRIE, cu incepere de la ora 19.00.

Participarea la tururi este gratuită și se face pe baza unei înscrieri prealabile pe http://hartasenzoriala.com/tururi/ sau prin email la adresa povesti@hartasenzoriala.com. Numărul maxim de participanți la fiecare tur este de 15 persoane.

Proiect cultural produs în cadrul candidaturii București 2021_Orașul In-Vizibil”.

Parteneri: Eurolines, Tui TravelCenter ; ActiveWatch

Harta Senzorială a Bucureștiului este programată în cadrul Platformei Internaționale de Teatru București # 3 cu tema Celălalt/Migrație, alături de spectacole din Germania, Marea Britanie și Statele Unite.

Va asteptam cu drag la ARCUB-Gabroveni între 6 și 9 octombrie.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *