Va asteptam la “Piua! -Târg pentru copii și părinți liberi”

Piua! este primul târg alternativ pentru copii din București. Se intamplă în weekend-ul 24-25 Septembrie, 10:00-20:00, în cea mai creativă mansardă din centrul Bucureștiului (la Impact Hub Unirii, str. Halelor, nr.5. Langă DM Unirii, cu intrare din bulevard).

La Piua! veti cunoaste părinți artiști, designeri și ingineri care au creat singuri proiectele de care aveau nevoie. Organizații internaționale, ale căror eforturi au influențat deja milioane de copii. Proiecte STEM și instituții ale căror cercetări au revoluționat sistemul de învățământ. Fiecare stand Piua! are o poveste pe care merita sa o aflati.

poster-piua-web

Va asteptam si cu multe ateliere, joacă, știință și artă la un loc:

  • Ateliere de muzică și percuție cu Jocuri de Tobe
  • Engleză cu Helen Doron English Bucharest
  • Programare și roboței cu ITStep Junior Computer Academy
  • Cursuri de prim-ajutor!
  • Broderie pe mobilier, cu Metal Creativ
  • Joacă liberă, cu jucării de închiriat de la Evertoys
  • Creativitate și educație non-formală cu Centrul Alfred Adler

E cu adulți, brunch, cafea și muzică bună, fără să lași copilul la bunici

Pentru că echilibrul părinților, ca propriile lor plăceri și dorințe, e la fel de important ca cel al copilului. În haosul a tot ce înseamnă parenting uităm de prea multe ori ce anume ne făcea să fim “noi”, inainte de copii. Dar ne ajută atmosfera Piua să ne redescoperim, la un brunch Beautyfood, cu desert raw-vegan Sis’n’Me, un dulce la pachet Marțipan Creativ și un Smuti Sloop pentru înviorare.

Ne vedem acolo pe 24-25 Septembrie, la Impact Hub Bucuresti.

Join pe Facebook, să nu uitați! >> https://www.facebook.com/events/266183670419450.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter

 

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.