Duminică Citim în iarbă, în Herăstrău

Sharing is caring:

Dragii  mei, va reamintesc ca duminică, 28 septembrie, vă aşteptem la a treia ediţie Citim în iarbă, în Parcul Herăstrău, în zona Roata Mare. Ȋncepem la 10 dimineața și stăm până la 8 seara, iar în program avem lectură în aer liber. Citim pentru noi sau copiilor, citim din cărți sau de pe tablete, orice formă de lectură e permisă la Citim în iarbă.

Citim în iarbă se întinde pe durata întregii zile, de la ora 10.00 la ora 20.00 şi cuprinde o serie de activităţi plăcute:

–      De la 11.00 la 12.30 – atelierul „Teatru şi îndemânare” susţinut de Grădiniţa Bambi şi Școala Step by Step

–      De la 15.00 la 17.00 – schimb de cărţi cu bookblog.ro

–      De la 17.00 la 18.00 – atelierul „Fantezie printre imagini”  susţinut de Grădiniţa Bambi şi Școala Step by Step

–      De la 18.00 la 19.00 – „Alba ca Zăpada” cu Teatrul Zurli

De asemenea, în intervalul 10.00- 18.00, avem bibliotecă în aer liber organizată de prietenii noştri de la Editura Litera.

„Avem cărți de dat (de la partenerii media), cărți de împumutat (biblioteca în aer liber de la Editura Litera) și cărți de schimbat (www.bookblog.ro), așa că nu există riscul să vă plictisiți dacă ajungeți la noi.” spune Laura Ivăncioiu, PR Director la DECI SE POATE, organizatorul evenimentului.

Evenimentul va fi susținut și de către reprezentanții Băncii Românești, care vor lansa o provocare tuturor celor prezenți, indiferent de vârstă, antrenându-i într-o sesiune de întrebări pe teme financiare. Participanții vor avea de descoperit, la fața locului, răvașe cu mesaje targetate, astfel încât vor avea acces la educație financiară pentru întreaga familie, iar Banca Românească le va acorda premii.

Sponsorii ediției din acest an sunt Orange și Banca Românească. Partenerii La Roche-Posay, Tymbark, Optiblu, LabormedAlvogen, Litera vin cu cadouri pentru participanți. Ne susţin Grădiniţa Bambi, Școala Step by Step şi Centrul pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională Step by Step.

Intrarea este liberă. Pentru detalii şi program urmăriţi Pagina de FB  Citim in iarba.

 

Citim in iarba1

 

Parteneri media: Meseria de parinte, 24 Fun, Bebelu, Femeia de azi, Ioana, Ring, Tango, www.121.ro,www.blogulmameiincepatoare.wordpress.com,www.clubulbebelusilor.rowww.cojocarii.rowww.copiisimamici.ro,www.copilul.rowww.egirl.rowww.eva.ro,www.femeia.rowww.gokid.rowww.mami.rowww.mamicamea.ro,www.mamicaurbana.ro,  www.qbebe.rowww.sfatulparintilor.rowww.suete.ro.

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • “Fondul Stiintescu” pentru profesori
  Sharing is caring:

  Mai stiti profii aia misto de care va aduceti aminte cu drag pentru toate lucrurile care v-au invatat? Sau care […]

  Sharing is caring:
 • Cum e sa alergi cu Luna :)
  Sharing is caring:

  In primul rand este foarte amuzant. Luna prin definitie este un caine distractiv, in casa te uiti la ea ca […]

  Sharing is caring:
 • Mediteaza la aceste lucruri atunci cand esti insarcinata!
  Sharing is caring:

  Atata timp cat bebe este una si aceeasi persoana cu tine, orice ai face, vibratia ta il va afecta. Daca […]

  Sharing is caring:
 • De ce nu-mi plac printesele si poneii
  Sharing is caring:

    Saptamana trecuta a inceput gradinita. Cele mici pareau incantate sa mearga, in fiecare seara imi spuneau ca  le e […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*