Duminică Citim în iarbă, în Herăstrău

Sharing is caring:

Dragii  mei, va reamintesc ca duminică, 28 septembrie, vă aşteptem la a treia ediţie Citim în iarbă, în Parcul Herăstrău, în zona Roata Mare. Ȋncepem la 10 dimineața și stăm până la 8 seara, iar în program avem lectură în aer liber. Citim pentru noi sau copiilor, citim din cărți sau de pe tablete, orice formă de lectură e permisă la Citim în iarbă.

Citim în iarbă se întinde pe durata întregii zile, de la ora 10.00 la ora 20.00 şi cuprinde o serie de activităţi plăcute:

–      De la 11.00 la 12.30 – atelierul „Teatru şi îndemânare” susţinut de Grădiniţa Bambi şi Școala Step by Step

–      De la 15.00 la 17.00 – schimb de cărţi cu bookblog.ro

–      De la 17.00 la 18.00 – atelierul „Fantezie printre imagini”  susţinut de Grădiniţa Bambi şi Școala Step by Step

–      De la 18.00 la 19.00 – „Alba ca Zăpada” cu Teatrul Zurli

De asemenea, în intervalul 10.00- 18.00, avem bibliotecă în aer liber organizată de prietenii noştri de la Editura Litera.

„Avem cărți de dat (de la partenerii media), cărți de împumutat (biblioteca în aer liber de la Editura Litera) și cărți de schimbat (www.bookblog.ro), așa că nu există riscul să vă plictisiți dacă ajungeți la noi.” spune Laura Ivăncioiu, PR Director la DECI SE POATE, organizatorul evenimentului.

Evenimentul va fi susținut și de către reprezentanții Băncii Românești, care vor lansa o provocare tuturor celor prezenți, indiferent de vârstă, antrenându-i într-o sesiune de întrebări pe teme financiare. Participanții vor avea de descoperit, la fața locului, răvașe cu mesaje targetate, astfel încât vor avea acces la educație financiară pentru întreaga familie, iar Banca Românească le va acorda premii.

Sponsorii ediției din acest an sunt Orange și Banca Românească. Partenerii La Roche-Posay, Tymbark, Optiblu, LabormedAlvogen, Litera vin cu cadouri pentru participanți. Ne susţin Grădiniţa Bambi, Școala Step by Step şi Centrul pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională Step by Step.

Intrarea este liberă. Pentru detalii şi program urmăriţi Pagina de FB  Citim in iarba.

 

Citim in iarba1

 

Parteneri media: Meseria de parinte, 24 Fun, Bebelu, Femeia de azi, Ioana, Ring, Tango, www.121.ro,www.blogulmameiincepatoare.wordpress.com,www.clubulbebelusilor.rowww.cojocarii.rowww.copiisimamici.ro,www.copilul.rowww.egirl.rowww.eva.ro,www.femeia.rowww.gokid.rowww.mami.rowww.mamicamea.ro,www.mamicaurbana.ro,  www.qbebe.rowww.sfatulparintilor.rowww.suete.ro.

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Premiera nationala, violenta cibernetica este pedepsita!
  Sharing is caring:

  Sentinta in premiera nationala data de judecatorii din Husi, doua eleve au fost condamnate definitiv la 1 an si 4 […]

  Sharing is caring:
 • Cum il desenam pe Mos Craciun
  Sharing is caring:

  Related PostsCum desenam un om de zapadaInvatam sa desenam cu amprenteOrnamente Hazlii de Pasti cu “Idei Creative”Cum desenam o pisicaCum […]

  Sharing is caring:
 • ”Si tu iubesti sa citesti” in Sun Plaza
  Sharing is caring:

  Maine voi participa la Sun Plaza la lansarea campaniei ”Si tu iubesti sa citesti” care se va desfasura pe tot parcursul […]

  Sharing is caring:
 • Vaccinarea – DA sau NU?
  Sharing is caring:

  In ultimul timp am remarcat la aproape toate evenimentele la care am participat, ca printre intrebarile cele mai fierbinti pe care mamele […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*