Cat de prost sa fii sa te filmezi cand bati un copil?

Revoltator e putin spus atunci cand vorbim despre imaginile filmate la gradinita particulara din Cotroceni, unde chiar directoarea aplica corectii fizice copiilor in varsta de doar cativa ani.

Ca in jurul nostru exista oameni bolnavi psihic care nu ar trebui sa fie lasati singuri in preajma copiilor, asta banuim cu totii. Insa incredibil este cand acesti oameni chiar lucreaza cu copiii, cand ei sunt platiti sa se preocupe de integritatea fizica si emotionala a celor mici. Fara sa aiba niciun fel de constiinta si probabil fara nicio evaluare psihologica, acesti oameni se transforma in monstri atunci cand e vorba sa faca educatie.

Din pacate nimic nu-i poate opri, iar ei stiu asta. Spuneam in titlu ca e vorba de prostie sa bati un copil cand stii ca esti filmat. De fapt nu e vorba despre prostie ci despre nepasare, despre siguranta pe care o au ca nu li se poate intampla nimic. Daca te duci si faci reclamatie la autoritati, fiecare ridica din umeri si paseaza responsabilitatea de la o institutie la alta. Daca te duci la politie, incep cercetarile care nu doar ca se intind de ajunge copilul la majorat intre timp, dar in general se termina favorabil acestor educatori psihopati. Iar daca te duci sa-ti faci singur dreptate si-l iei la omor pe nenorocitul care ti-a batut copilul in timp ce trebuia sa aiba grija de el, ei bine, tot tu te alegi cu dosar penal pentru vatamare corporala.

Oricum o dai nu e bine. Stiti de ce?

Pentru ca asa cum ni se transmite de la Inspectorat, ” E datoria parintilor sa verifice”, parintii sunt cei care trebuie sa ceara autorizatii, ISU, avize psihologice, caziere si alte hartii. Ca si cum daca eu maine ma duc la scoala si aflu ca nu are ISU, o sa-mi mut copilul de acolo, nu-i asa? Pentru ca e doar responsabilitatea mea, maine o sa se spuna ca nimeni nu stia nimic despre scoala respectiva, de ce nu am verificat inainte sa-mi inscriu copiii acolo?

Cum sa spui tu ca reprezentat al statului ca gradinita nu era autorizata si functiona ilegal? Cum?!?

Cred ca sunt una dintre cele mai pasnice si impaciuitoare persoane de pe lumea asta insa daca cineva s-ar atinge de un fir de par de-al copiilor mei, m-as transforma in fiara si as fi in stare de orice.

Sunteti de acord cu mine? Voi ce ati face intr-o situatie similara?

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

Comenteaza cu contul de FB

2 thoughts on “Cat de prost sa fii sa te filmezi cand bati un copil?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *