Campania ‘Inimi pentru Copii’ – operatii pro-bono pentru cazurile sociale

Anual în România se nasc peste 1.400 de copii cu malformaţii la inimă, mai puţin de jumătate ajung să fie trataţi. Dacă ajung să fie operaţi, nouă din zece copii supravieţuiesc.

“În România sunt puține unități specializate în chirurgia cardiacă pediatrică, în comparație cu numărul de copii care au nevoie de acest tip de interventii chirurgicale. Datorită expertizei internaționale de care dispune Intermedicas și prin susținerea financiară a partenerilor, ne-am unit forțele pentru a da o a doua șansă acestor copii. Nu există un număr limită de copii pe care îi vom trimite la tratament, important este ca familiile să intre în contact cu noi”, declară Ana Maria Marian, CEO Intermedicas Worldwide.

Intermedicas, prima clinică din România specializată în servicii de second opinion medical, împreună cu Fundaţia Regina Maria și Fundaţia “Mecenat Chirurgie Cardiaque” ofera servicii medicale gratuite pentru cazurile sociale.

inimi pentru copii

Eligibile pentru campanie sunt cazurile sociale cu malformații congenitale cardiovasculare, care au nevoie de intervenţii chirurgicale de urgenţă. Cei care vor putea beneficia de aceste operaţii sunt copiii cu vârste între 1 și 16 ani, proveniți din familii care nu dispun de mijloacele financiare pentru a putea plăti costul intervențiilor.

Valoarea unei intervenții chirurgicale este de aproximativ 40.000 euro pentru fiecare caz și este suținută de Fundaţia “Mecenat Chirurgie Cardiaque”, iar costurile logistice asociate acestor interventii  sunt asigurate de Fundația Regina Maria și de Intermedicas.

Daca aveti cunostinta de cazuri in care aceasta informatie este utila transmiteti-le celor care au nevoie ajutor sa-i contacteze pe organizatorii campaniei la urmatoarele date de contact:

Intermedicas: 021-2221370 sau office@intermedicas.com

Fundaţia Regina Maria: 031-4381809 sau frm@fundatiareginamaria.ro

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

Comenteaza cu contul de FB

One thought on “Campania ‘Inimi pentru Copii’ – operatii pro-bono pentru cazurile sociale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *