Va asteptam alaturi de noi la protestul pentru #tolerantaZERO privind violenta asupra copiilor

Drepturile copiilor

Intr-o initiativa de proportii fara precedent, am reusit sa ne organizam si sa obtinem demersurile legale pentru organizarea unui protest pasnic prin care ne dorim sa comunicam autoritatilor ca parintii si toti adultii responsabili si iubitori din Romania nu mai tolereaza modul in care autoritatile ignora violenta asupra copiilor nostri si ca prin toleranta aratata de ei devin in mod automat complicii agresorilor de copii.

Va asteptam alaturi de noi sa veniti vineri, 8 aprilie, intre orele 17 si 20, in Piata Victoriei.

Tinuta in care sunt invitati protestatarii sa vina este ALB si NEGRU – pentru a simboliza faptul ca, in ceea ce priveste agresiunea asupra copilului, nu exista nuante de GRI; legea este clara si ea trebuie sa protejeze copiii impotriva violentei de orice fel.

Solicitam ferm ca toate autoritatile sa aplice o politica de TOLERANTA ZERO pentru orice fel de caz de agresiune a unui adult asupra unui copil.

Pentru mai multe informatii va invit sa va inscrieti in grupul de FB “Opriti violenta asupra copiilor” si sa dati join la Eventul FB “Protest Pentru Copiii Noștri: Spune Nu Abuzului Din Grădinițe Și Școli!“.

Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, puteti manifesta local iar pe linkurile de mai sus veti gasi detalii organizatorice pentru diverse orase.

Multumim Ana Maita si Asociatia Mame pentru Mame pentru ca au preluat initiativa si s-au ocupat de toate demersurile necesare pentru ca acest protest sa fie unul legal.

Multumim Primarului General Razvan Sava pentru facilitarea in regim de urgenta a Protestului nostru de maine in Piata Victoriei. Primaria va asigura celor 2000 de participanti conditii bune de desfasurare a protestului.

autorizatie protest 1 autorizatie protest 2

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *