Astazi este Ziua Internationala a Drepturilor Copilului – 20 Noiembrie

💙 Ziua Internațională a Drepturilor Copilului este o zi distractivă, dar cu un mesaj serios.

Fii alături de UNICEF și de ambasadorii săi! Iată cum și unde puteți sărbători:

🏠 Acasă – Ia parte la mișcarea #Kidstakeover prin implicarea copiilor în activitățile tale zilnice. Cum poți face asta? Întrebă-l pe copilul tău ce crede că este mai bine pentru casă, implică-l în luarea deciziilor din gospodărie. ➡️ „De Ziua Mondială a Drepturilor Copilului, copiii mei scriu regulile casei”.

📚 La școală și în cluburile de elevi – Participă la Cea Mai Mare Lecție din Lume. Aceasta este dedicată aniversării a 30 de ani de la adoptarea Convenției cu Privire la Drepturile Copilului și poate fi folosită atât în mediul școlar, cât și în afara școlii, în cluburile pentru adolescenți și tineri. Ghidul pentru cadrele didactice poate fi descărcat aici: https://www.qie.ro/drepturilecopilului/.

💼 La serviciu – Sărbătorește alături de colegi! Ziua Internațională a Drepturilor Copilului este o oportunitate pentru companii și angajați să organizeze activități alături de copii, împărtășindu-le online și inspirându-i și pe alții să facă la fel.

💻 În online – Arată-ți susținerea folosind #WorldChildrensDay și utilizând culoarea albastru într-un mod cât mai inedit.

În fiecare an, pe 20 noiembrie – pentru a marca adoptarea Convenției cu privire la Drepturile Copilului – UNICEF sărbătorește Ziua Internațională a Drepturilor Copilului, promovează respectarea drepturilor copilului și organizează campanii de strângere de fonduri pentru problemele cele mai presante pe care le întâmpină copiii.

😃👉 Află mai multe despre cum îți poți arăta susținerea pentru drepturile copilului: http://bit.ly/ChildRightsRo.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte 
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comments

comments

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.