Lansare “Tartine et Chocolat”

Sharing is caring:

De curand s-a lansat in Romania primul boutique oficial  Tartine et Chocolat – un brand de lux ce comercializeaza produse pentru copii.

Tartine et Chocolat a fost creat in 1977 de catre stilistul francez de moda Catherine Painvin, a carei dorinta a fost sa inconjoare copiii cu confort intr-un stil sic, cald si atemporal.   De-a lungul timpului, brandul Tartine et Chocolat a ramas fidel originilor sale franceze si valorilor exprimate: calitate de top, eleganta, stil atemporal. Asa se explica notorietatea produselor in Franta si Europa de Vest.

Stilul Tartine et Chocolat este compus din rafinament, distinctie fina si confort, cu dorinta permanenta de a pastra in prim-plan spiritul magic al copilariei. Fiecare tinuta propusa de Tartine et Chocolat exprima un mix armonios intre culorile pastelate, materiale de cea mai buna calitate, mici detalii pretioase si design elegant.

Gama extinsa de produse include atât imbracaminte pentru nou-nascuti (0 – 6 luni), hainute destinate fetitelor si baieteilor (6 – 10 ani) cât si jucarii moi, arome, mobilier si diverse alte accesorii pentru nou-nascuti si copii.

Ambasadoarea in Romania este Dana Razboiu, cea care a fost si gazda evenimentului de lansare.

Mai multe informatii puteti afla pe Pagina de FB Tartine et Chocolat.

Multumesc Agentiei Wunderman/Partnership pentru invitatia de a participa la evenimentul de lansare.

1 3 4 5 6

 

 

 

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Voi ce final alegeti pentru povestea de mai jos?
  Sharing is caring:

  Am ajuns intr-un punct in care politica in general ma lasa rece, iar uneori chiar depun eforturi uriase ca sa […]

  Sharing is caring:
 • Despre somatizare
  Sharing is caring:

  “Tot ce nu poate fi spus in cuvinte, poate fi strigat cu ajutorul trupului nostru” – Jacques Salome Am promis […]

  Sharing is caring:
 • Interviu cu Mihaela Dumitru, medic specialist psihiatru
  Sharing is caring:

  – Buna Mihaela, iti multumesc frumos pentru ca ai acceptat sa realizam acest interviu. Pentru inceput, te rog spune-ne cateva […]

  Sharing is caring:
 • Jocul numerelor
  Sharing is caring:

  Mi-a fost tare teama de clasa pregatitoare, un fel de struto-camila, nici gradinita nici scoala.  Cu Alexandra am fentat-o, am […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*