Lansare “Tartine et Chocolat”

De curand s-a lansat in Romania primul boutique oficial  Tartine et Chocolat – un brand de lux ce comercializeaza produse pentru copii.

Tartine et Chocolat a fost creat in 1977 de catre stilistul francez de moda Catherine Painvin, a carei dorinta a fost sa inconjoare copiii cu confort intr-un stil sic, cald si atemporal.   De-a lungul timpului, brandul Tartine et Chocolat a ramas fidel originilor sale franceze si valorilor exprimate: calitate de top, eleganta, stil atemporal. Asa se explica notorietatea produselor in Franta si Europa de Vest.

Stilul Tartine et Chocolat este compus din rafinament, distinctie fina si confort, cu dorinta permanenta de a pastra in prim-plan spiritul magic al copilariei. Fiecare tinuta propusa de Tartine et Chocolat exprima un mix armonios intre culorile pastelate, materiale de cea mai buna calitate, mici detalii pretioase si design elegant.

Gama extinsa de produse include atât imbracaminte pentru nou-nascuti (0 – 6 luni), hainute destinate fetitelor si baieteilor (6 – 10 ani) cât si jucarii moi, arome, mobilier si diverse alte accesorii pentru nou-nascuti si copii.

Ambasadoarea in Romania este Dana Razboiu, cea care a fost si gazda evenimentului de lansare.

Mai multe informatii puteti afla pe Pagina de FB Tartine et Chocolat.

Multumesc Agentiei Wunderman/Partnership pentru invitatia de a participa la evenimentul de lansare.

1 3 4 5 6

 

 

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *