Am facut curat la prietena mea acasa fara sa-i spun

Prietena mea are un bebe mic, in curand o sa organizeze petrecerea pentru 1 an. Din acest motiv ne-am adunat la ea prieteni si nasi, pentru a pune la punct ultimele detalii.

Prietena mea este o persoana foarte muncitoare, organizata, curata si o mama buna. Insa la fel ca noi toate, este intr-o perioada in care se simte depasita de toate indatoririle, plus ca este foarte in urma cu somnul.

Cand am ajuns la ea, primul lucru pe care l-am facut a fost sa merg la baie ca sa ma spal pe maini (asa se face cand mergi in vizita la un bebelus, mie nu-mi vine a crede ca mai sunt persoane care nu cunosc aceasta regula banala de igiena).

La baie am vazut ca cineva tocmai lasase toaleta intr-o stare nu tocmai prezentabila asa ca m-am uitat in dulapior dupa o niste solutie de curatat. Am turnat in wc si cateva minute, cat am asteptat sa actioneze, am pus si pe chiuveta si baterie, si am sters totul cu o laveta. Apoi am spalat wc-ul, am luat si cativa paianjeni de pe tavan si am sters si putin gresia. I-am innoit rezerva de mirositoare, m-am spalat pe maini, mi-am dat cu ruj si am iesit vesela din baie.

curatenie paste

 

Conecteaza-te cu Facebook ca sa citesti tot articolul. Click pe butonul de mai jos:

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice)..

Comenteaza cu contul de FB

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *