Social Media Summit 2017 – Despre ideile si companiile care vor domina social media in 2017

In data de 1 martie 2017, are loc o noua editie a Social Media Summit, evenimentul cel mai important din domeniu, care ofera acces la cei care gandesc, creeaza si implementeaza campaniile de impact din Romania.

sms 2017

La un an de la publicarea în premieră a listelor cu cele mai relevante nume din blogosfera românească și la mai bine de zece ani de când scrie despre online-ul românesc, Biz lansează un nou proiect editorial – Digital Report – care reunește informații despre cele mai importante agenții de digital din România, tendințe și evoluții ale pieței de digital, liste cu cele mai relevante nume din blogosfera românească, clasificate în funcție de domeniile pe care le acoperă, top cei mai urmăriți vloggeri, top conturi de Instagram, precum și  top bloggeri cu care au colaborat agențiile și top agenții cu care au colaborat bloggerii în 2016.

Un alt subiect abordat va fi ONLINE VS MASS-MEDIA TRADIȚIONALĂ, o competitie de debate in cadrul careia, doua echipe pregatite cu argumente pro si contra isi vor sustine punctul de vedere in fata unui juriu competent si echilibrat.

Echipa pro media online:

  • Monica Botez, Managing Partner, Golin România
  • Alexandru Oancea, Marketing Manager, VEKA România
  • Alexandru Negrea, Consultant Social Media

Echipa pro mass-media tradițională:

  • Monica Jitariuc, Managing Director, MSLGROUP The Practice
  • Tudor Galoș, Consumer Marketing Director, Microsoft România
  • Cristian China Birta, Cristianchinabirta.ro

Moderator:

  • Radu Atanasiu, Adjunct Lecturer, Maastricht School of Management România

Si poate cel mai interesant subiect: INFLUENȚA ONLINE ÎN OFFLINE

De la “like și share”, la sute de mii de persoane în stradă! Oameni din afara sferei influencerilor, bloggerilor sau vloggerilor celebri, au reușit să aducă online-ul în offline cu mesaje coerente, bazate pe date și informații concrete și bine sintetizate.
Influența online devine o forță tot mai puternică în viața reală și creează microlideri și influenceri care vor juca un rol tot mai important în anii care vin
Vino și află cum se propagă mesajele în social media, care sunt capcanele, dar și avantajele “bulei de pe Facebook” și care este diferența dintre informare și manipulare!

Pe 1 martie 2017, incepand cu ora 8:30, la Hotel Radisson Blu București. Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe site-ul oficial Social Media Summit 2017.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *