Social Media Summit Bucuresti 2016

Un nou inceput de an alaturi de Revista Biz si evenimentul cel mai asteptat ce toti cei care activeaza in online: Social Media Summit 2016. De ce spun asta? Pentru ca Social media a devenit deja o forta care transcende tot mai mult din online in offline. Era tatonarilor s-a incheiat. Companiile, brandurile si creatorii de continut trebuie sa treaca acum la urmatorul nivel, in care creativitatea aduce rezultate de business.

  • Care sunt strategiile eficiente in 2016?
  • Ce inseamna pentru companii explozia retelelor sociale?
  • Ce vor, de fapt, consumatorii de la branduri in era retelelor sociale?

Iata cateva dintre intrebarile la care vom afla raspunsuri in cadrul SMS 2016.

Social Media Summit 2016

In plus, vom afla cine sunt cei mai utilizati bloggeri si care sunt agentiile cele mai active in domeniu? Identificam cele mai folosite tehnici si strategii de pe retelele sociale si verificam de la an la an starea blogosferei din Romania.

Social Media inseamna putere, implicare, incredere, autenticitate, transparenta. Retelele sociale au devenit locul unde brandurile, personalitatile si utilizatorii se intalnesc, interactioneaza si schimba lumea. Social Media Summit iti ofera acces la cei care gandesc, creeaza si implementeaza campaniile de impact din Romania.

Pentru mai multe detalii legate de evenimenti si pentru a rezerva un loc click aici. Accesul pentru bloggeri este gratuit.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile de pe Meseriadeparinte.ro nu uitati sa va inscrieti la Newsletter.

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.