Va astept la Social Media Summit 2015

Dragii  mei, va anunt cu bucurie ca au inceput inscrierile la Social Media Summit, cel mai important si asteptat eveniment despre social media al anului.   Pe 18 februarie la Hotel Howard Johnson, ii putem  cunoaste in offline pe oamenii care fac istorie in online.

Printre cele mai importante prezentari pe care le astept este cea a lui Vlad Ioan Tausance, cel care s-a ocupat de strategia online si de multe dintre elementele creative ale campaniei lui Klaus Iohannis, fenomenul care ne-a tinut pe toti cu sufletul la gura in noiembrie anul trecut.

In plus, astept sa aflu care sunt concluziile celor mai noi studii in exclusivitate: Top bloggeri cu care lucreaza companiile, Top agentii care au lucrat cu bloggerii in 2014, Cele mai populare mesaje pe Facebook in 2014, Blogosfera din Romania in 2014.

Pe o piata ce numara peste 3 milioane de cititori de bloguri si 7,6 milioane utilizatori de Facebook in Romania, companiile vad tot mai clar alternativa la bugetele imense cheltuite pe campanii traditionale de advertising. In acest context, vom avea parte de o incursiune in culisele succeselor din social media din Romania care ne vor arata ce vor de fapt, consumatorii de la branduri in era retelelor sociale si care este rolul nostru, al bloggerilor, in toata aceasta poveste.

Va astept asadar sa ne vedem la Social Media Summit, participarea pentru bloggeri este gratuita iar locurile sunt limitate. Pentru inscrieri si alte informatii utile vizitati site-ul evenimentului.

sms-bucuresti.

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *