“Sarcina, o experienta fizica totala” – Eveniment gratuit pentru gravide

Pe 10 februarie, incepand cu ora 18:00, va astept la un eveniment foarte interesant, organizat de Parenting ADS in cadrul Evenimentelor Social Moms.

Social Moms

“Sarcina, o experienta fizica totala”, este un eveniment gratuit pentru gravide unde vom avea ocazia sa aflam chiar de la specialisti informatii despre subiecte foarte interesante:

 Alimentatia in sarcina: O alimentatie corecta in timpul sarcinii este esentiala, avand impact atat asupra sanatatii tale, cat si a viitorului copil. Diana Artene, nutritionist, iti va raspunde la “marile” intrebari legate de nutritia in sarcina.

Temeri si frici in sarcina : Sarcina vine la pachet cu o serie de transformari emotionale, anxietati si temeri legate de viitorul bebelus. Roxana Purcarea, psihoterapeut, vine cu raspunsuri la toate aceste temeri ale tale.

Transformarile fizice in sarcina: Te simti coplesita de transformarile fizice specifice sarcinii? Ioana Paraschiv, kinetoterapeut, iti va explica cum sa inveti sa iti controlezi corpul si sa fii plina de energie cu ajutorul exercitiilor fizice.

Pregatirea alaptarii din timpul sarcinii: Doar 12% dintre mamele din Romaniapractica alaptarea exclusiva. Informarea si pregatirea inca din timpul sarcinii te pot ajuta sa faci fata cu succes provocarilor alaptarii.

Pentru inscrieri click aici, sunati la 0740.702.162 sau trimite-ti un email la mihaela.calin@parentingads.ro.

Evenimentul va avea loc la JUBILE THE BALLROOM (Sos. Mihai Bravu 223, Bucuresti).

Va astept cu drag alaturi de organizatori.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile de pe Meseriadeparinte.ro nu uitati sa va inscrieti la Newsletter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *