“Sarcina, o experienta fizica totala” – Eveniment gratuit pentru gravide

Sharing is caring:

Pe 10 februarie, incepand cu ora 18:00, va astept la un eveniment foarte interesant, organizat de Parenting ADS in cadrul Evenimentelor Social Moms.

Social Moms

“Sarcina, o experienta fizica totala”, este un eveniment gratuit pentru gravide unde vom avea ocazia sa aflam chiar de la specialisti informatii despre subiecte foarte interesante:

 Alimentatia in sarcina: O alimentatie corecta in timpul sarcinii este esentiala, avand impact atat asupra sanatatii tale, cat si a viitorului copil. Diana Artene, nutritionist, iti va raspunde la “marile” intrebari legate de nutritia in sarcina.

Temeri si frici in sarcina : Sarcina vine la pachet cu o serie de transformari emotionale, anxietati si temeri legate de viitorul bebelus. Roxana Purcarea, psihoterapeut, vine cu raspunsuri la toate aceste temeri ale tale.

Transformarile fizice in sarcina: Te simti coplesita de transformarile fizice specifice sarcinii? Ioana Paraschiv, kinetoterapeut, iti va explica cum sa inveti sa iti controlezi corpul si sa fii plina de energie cu ajutorul exercitiilor fizice.

Pregatirea alaptarii din timpul sarcinii: Doar 12% dintre mamele din Romaniapractica alaptarea exclusiva. Informarea si pregatirea inca din timpul sarcinii te pot ajuta sa faci fata cu succes provocarilor alaptarii.

Pentru inscrieri click aici, sunati la 0740.702.162 sau trimite-ti un email la mihaela.calin@parentingads.ro.

Evenimentul va avea loc la JUBILE THE BALLROOM (Sos. Mihai Bravu 223, Bucuresti).

Va astept cu drag alaturi de organizatori.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile de pe Meseriadeparinte.ro nu uitati sa va inscrieti la Newsletter.

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Incep inscrierile pentru bilete de tren gratuite pentru calatorii in Europa, prin DiscoverEU
  Sharing is caring:

  Tinerii care au varsta de 18 ani la 1 iulie 2018 pot sa se inscrie online, incepand de astazi, pentru […]

  Sharing is caring:
 • Piua is Back! – Eveniment alternativ pentru copii si parinti
  Sharing is caring:

  Piua este primul târg alternativ pentru copii și părinți din București. A treia ediție se intamplă în weekend-ul  22-23 Septembrie, […]

  Sharing is caring:
 • Cu putin ajutor, chiar si temele pot fi amuzante!
  Sharing is caring:

  Toamna resimtim cu totii emotii si ne uitam cu drag la cei mici care pasesc in urmatoarea etapa din viata […]

  Sharing is caring:
 • De ce ne e frica?
  Sharing is caring:

  Dimineata la 7:30, in drum spre scoala, Andreea a vrut sa mangaie un prumbel. Acesta si-a luat zborul speriindu-i si […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*