Dezvoltarea copiilor la varsta de 10 ani

Ce se ascunde in spatele caruselului emotional al copilului tau de clasa a 5a.

In jurul varstei de 10 ani copiii sunt pe cale sa treaca prin foarte multe schimbari in aproape toate aspectele vietii. Se apropie din ce in ce mai mult de anii adolescentei iar unii dintre ei chiar incep sa experimenteze schimbarile fizice asociate cu pubertatea cum ar fi cresterea parului pubian, un ten din ce in ce mai gras si cu probleme, iar fetelor incep sa le creasca sanii.

La varsta de 10 ani copiii se maturizeaza nu doar fizic ci si emotional si incep sa traiasca din ce in ce mai intens sentimentul propriei personalitati si al rolului pe care il au ei in lume.

Multi dintre ei intra in clasa a 5a si vor experimenta noi provocari sociale.
10-ani-dezvoltare-emotionala
  • Schimbarile la nivelul corpului
  •  Increderea in sine
  • Schimbarile de stare

Conecteaza-te cu Facebook ca sa citesti tot articolul. Click pe butonul de mai jos:

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice)..

 

Comenteaza cu contul de FB

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *