Cele trei varste ale copiilor: Varsta regulilor, Varsta imitatiei si Varsta inspiratiei

Pe masura ce trec anii imi dau seama ca dezvoltarea copiilor urmareste niste etape foarte bine determinate pe care e bine sa le cunoastem pentru a fi pregatiti atunci cand ne vom lovi de diverse incercari. Desi fiecare copil e unic, avand ritmul lui de crestere si dezvoltare, per ansamblu, exista niste perioade care nu pot fi neaparat incadrate cu exactitate intre anumiti ani, dar de care este important sa tinem cont.

cele trei varste ale copiilor

foto

Una dintre teoriile care mi s-au parut foarte interesante, este cea care se refera la cele trei varste ale copiilor:

  1. Varsta regulilor
  2. Varsta imitatiei si
  3. Varsta inspiratiei

Am gasit o mica mentiune despre cele trei varste ale copiilor intr-o carte foarte frumoasa si a durat cateva saptamani pana am reusit sa gasesc informatiile complete despre acest subiect atat de interesant.

Astazi o sa va detaliez si voua tot ce am aflat in speranta ca informatiile va vor fi de folos in cresterea si modelarea celor mici.

Conecteaza-te cu Facebook ca sa citesti tot articolul. Click pe butonul de mai jos:

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice)..

 

 

Comenteaza cu contul de FB

 

Comenteaza cu contul de FB

One thought on “Cele trei varste ale copiilor: Varsta regulilor, Varsta imitatiei si Varsta inspiratiei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *