Idei pentru vacanta

Am intrata deja in ultimele saptamani de scoala si cu totii ne pregatim de vacanta de vara. Multi dintre voi cauta tabere sau cursuri sau after schools pentru cei mici asa ca astazi va fac si eu o recomandare pe care sa o aveti in vedere. Pe mine m-a cucerit ideea, sa vedem cat de receptive sunt si cele mici (desi nu prea am emotii, deja sunt familiarizate cu locatia) si vedem cum rezolvam.

Asa cum probabil banuiti, va stiu cititori fideli nu de alta 🙂 , locatia la care fac referire este deja celebrul club Pescariu Sport&Spa iar ideea se cheama SummerCamp. Este un program de vara pentru cei mici, cu durata de o saptamana sau doua (sau cat vreti voi 🙂 )  unde cei mici pot sta de la 9 la 17 si unde pot imbina sportul si joaca, s0arele, apa si mancarea sanatoasa, prietenii si distractia.

Programul este asfel gandit incat cei mici sa nu se plictiseasca (desi eu bag mana-n foc ca acesta varianta este exclusa din start 🙂 ), astfel vor fi activitati din cele mai diverse structurate in sedinte de cate o ora. Tenis, inot, squash, karate, gimnastica, scrima, fotbal, sunt doar cateva din sporturile pe care cei mici le vor practica.

Stiu ca ma repet dar sportul este cea mai buna cale pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor. Prin sport, copiii isi dezvolta aptitudini, spirit de echipa dar si de competitie, invata sa castige dar si sa piarda si cel mai important, cresc intr-un stil de viata sanatos.

Pentru toate informatiile legate de program, inscrieri, pret va rog sa vizitati site-ul Pescariu Sports&Spa iar acum va las cu cateva poze pe care va rog mult sa le aratati celor mici si sa-i intrebat ca idee, ce parere au. Astept feedback-ul vostru! 🙂

sa fie vara

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *