Lansare Baby Spa 2 Wellness Center Aviatiei

O veste buna pentru copiii cu parinti dedicati ūüôā .¬†Cunoscutul centru de educatie acvatica dedicat copiilor va avea in curand o a doua adresa. Acesta va fi parte a Aviatiei Wellness Center 9 ( Str Soldat Pripu Gheorghe 22 A), un club complex ¬†si inovator. Investitia in noua locatie Baby Spa depaseste suma de 2 milioane de euro.

Portofoliul clubului se va extinde si cu alte discipline sportive dedicate copiilor precum balet, karate, aikido, kangoo jumps junior si ¬†yoga. Tot celor mici le va fi dedicata o zona de joaca: ¬†Smart Kids Arena, cu o suprafata de 800 de metri patrati, cu dotari moderne, gandita pe categorii de varsta ‚Äď conceptul de kids clubing. Aici se vor organiza evenimente cu rol educative, dar si petreceri.

Adultii se vor putea bucura la randul lor de foarte multe facilitate sportive, unele in premiera in Romania (Cybex GYM). Acestora li se adauga o plaja artificiala, o salina si o piscina cu cromoterapie.

Aviatiei Wellness Center va mai avea o zona dedicata fitness-ului, alta activitatilor de tip aerobic, zumba si dans, o zona SPA cu saune, jacuzzi si cabinete de masaj. Centrul le va pune la dispozitie si pasionatilor de tenis un teren situat pe acoperisul cladirii, precum si o piscina in aer liber.

‚ÄěIntentia noastra este sa venim cu un concept de sanatate a carui adresabilitate va fi catre familiile care doresc sa creasca copii sanatosi, dar care in acelasi timp vor sa se bucure de ¬†beneficiile activitatilor fizice‚ÄĚ declara Anca Grecu, manager Baby Spa.

Atasez aici cateva poze ca sa vedeti si voi cate bine arata Baby Spa 2. Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul Baby Spa sau pe Pagina de FB Baby Spa.

1 2 3 _MG_0642

Mai multe poze gasiti pe Pagina de FB Meseria de parinte.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita ‚Äď cu Cristi, si sunt mama ‚Äď de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*