Vine vara, bine-mi pare!

Sharing is caring:

Sa ne protejam de soare ­čÖé .

Laboratoarele La Roche-Posay organizeaz─â ├«n 32 ora╚Öe din ╚Ťar─â ├«n perioada mai-iunie 2014 Zilele Protec╚Ťiei Solare. Campania are ca scop controlul gratuit al aluni╚Ťelor suspecte (care ╚Öi-au modificat forma, culoarea sau dimensiunea) ╚Öi educarea privind riscurile expunerii neprotejate la soare.

De 30 de ani, La Roche-Posay este implicat al─âturi de comunitatea ┼čtiin┼úific─â pentru a promova protec┼úia solar─â ├«n lume. De mai bine de 40 de ani, La Roche-Posay colaboreaz─â cu dermatologi la nivel interna┼úional pentru a crea produse de ├«ngrijire ┼či machiaj, av├ónd la baz─â apa termal─â La Roche-Posay. Peste 25.000 de medici din ├«ntreaga lume recomand─â zilnic La Roche-Posay ca fiind specialistul pielii sensibile

Pentru programare la cel mai apropiat medic dermatolog, consulta╚Ťi ┬áwww.protectiasolara.ro.

protectia solara (2)

Sharing is caring:

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita ÔÇô cu Cristi, si sunt mama ÔÇô de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*