Comic Con 2014

Nu am vrut sa ma duc. Am refuzat si m-am tinut tare, cred ca e prima data cand fac asta, asa ca au plecat doar Cristi si fetele. Ele au inteles ca e magazin de jucarii 🙂 . Eu am inteles ca e un fel de bal mascat cu adulti imaturi asa ca… nu multumesc… In plus, nu am niciun fel de pasiune pentru eroi, nu am vazut Game of Thrones,  Lord of the Rings sau alte filme fantasy, Hobbit l-am vazut dar impotriva vointei mele 🙂 …  Asa ca am preferat sa stau acasa si sa cos.

S-au intors dupa cateva ore, in culmea fericirii. Le-a placut mult de tot, singurul regret a fost ca nu au avut costume si ca nu am fost si eu sa le fac poze cu aparatul 🙂 . Neaparat trebuie sa mai mearga o data, pregatite asa cum trebuie, inclusiv cu fotograful familiei respectiv eu.

8

9

Asa ca duminica s-au echipat corespunzator, Alexandra a improvizat o vrajitoare transformata ulterior in Helga. I-am sugerat chiar sa participe la Comic Con costume contest, in special pentru accesorii – geanta si sosetele 🙂 . Andreea s-a costumat in Kung Fu Panda, respectiv Po, o alegere foarte discreta dar care a multumit-o pe deplin 🙂 .

Ce sa zic, a fost peste asteptari. In continuare nu am nicio aplecare catre supereroi dar mi-a placut atmosfera. Oamenii chiar se bucurau si erau fericiti. Nu existau contrangeri, judecati sau alte sentimente de care ne lovim zi de zi si care ne limiteaza existenta si fericirea la comportamente acceptate in public. Fiecare era liber sa faca orice-i trece prin cap, libertate pe care am simtit-o si noi din plin. Imi pare rau doar ca nu ne-am dus si noi costumati, probabil ca ar fi fost una ditre cele mai misto experiente ever.

Dar avem un an in care sa ne hotaram si sa ne pregatim. Comic Con 2015 here we come 🙂 .

2 3 5 6 7

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

Mai multe poze gasiti pe Pagina de FB Meseria de parinte.


  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

2 thoughts on “Comic Con 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*