Romania 2020: Premierul Orban, întâmpinat cu copii la fabrica de măști

Premierul Ludovic Orban a fost în vizită, vineri, la o fabrică privată din Târgu Lăpuș care produce măști, halate și combinezoane. În curând, fabrica va începe și producția de măști pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Ca urmare, gazdele au pregătit un moment în care doi copii preșcolari îmbrăcați în costume populare, unul dintre ei având mască de protecție pe față, au venit la premier și i-au oferit câte o cutie cu măști pentru copii.

Asa arata comunismul, asa ne duceau si pe noi sa-l intampinam pe Ceausescu.

 

Ce vedeti in imagine sunt doi copii expusi in public, intr-o multime de adulti care nu respecta distantarea sociala nici pentru ei nici pentru cei mici. Unul dintre copii nici macar nu poarta masca.

In tot acest timp, gradinitile si scolile sunt inchise, locurile de joaca sunt inchise, salile de sport la fel, copiii se pot antrena doar pe stadioane sau in aer liber, fara a avea acces la la toalete sau vestiare.

Asta le ofera Romania copiilor ei:

 

 

 

 

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

 

 

9 thoughts on “Romania 2020: Premierul Orban, întâmpinat cu copii la fabrica de măști

  1. Cine a greșit aici ? Sau se respectă vechile metehne din timpul comunismului , premierul nu are nici o vină

  2. Tot pe vremea raposatului am ajuns ? Cate generatii vor mai trece ca sa bedem ceva ce nu apartine comunismului??????????????Ce i trist ca si politicienii tineri invata tot de la fostii comunisti !!!!!!!!!!!!!!!! Trist mama , trist!

  3. …este ok…are mască nu îi îmbătă pe copiii…sunt curios dacă respectă legea și de la 1 iunie le dublează alocația!

  4. Au procedat corect, singura problemă e că trebuia să ii ofere whisky și țigări, s-a văzut că măștile nu îl pasionează.

  5. Deja se da impresia ca nu reușim sa ne descotorosim de năravurile ceaușiste …inca un procent pierdut in fata alegătorilor .pacat .

  6. Cine a chemat copiii!?😠Credeam ca am scapat de asemenea obiceiuri “de trista ammintire”.Nu vrem sa mai vedem ca se folosesc de imaginea copiilor!Cu atat mai mult, mai era stare de alerta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *