Voi ce final alegeti pentru povestea de mai jos?

Am ajuns intr-un punct in care politica in general ma lasa rece, iar uneori chiar depun eforturi uriase ca sa ma tin deoparte de aceasta telenovela pe care o consider de prost gust.

Exista insa unele campanii care te ating exact acolo unde trebuie, asa ca automat incepe sa-ti vibreze o coarda sensibila care pune ceva in miscare. O fi de la spiritul de voluntar pe care il am adanc inscriptionat in ADN sau poate datorita implicarii mele in campanii nationale si internationale cu si despre tineri, o fi de la Meseria de parinte 🙂 … Nu stiu. Dar uneori functioneaza.

Asa cum este campania de care am aflat ieri si despre care nu am putut sa nu scriu. Am prins o ferestra in timp ce fetele sunt la inot asa ca scriu de pe telefon si o sa pun linkuri si poze imediat ce ajung la un calculator. Si ma concentrez sa gasesc si eu un final care sa ma reprezinte 🙂 .

Pana atunci insa ma grabesc sa va spun despre ce e vorba, pentru ca maine este ultima zi in care si voi puteti alege finalul unei povesti extrem de amuzante dar cu un mesaj puternic.


“C​e se intampla cand o pisica se izbeste de un skateboarder? Pisica paseste peste skateboarder-ul intins pe podea, soarbe din bautura acestuia si, dintr-o data …? 

Este vorba de campania Storychangers, un eveniment online inedit care se desfasoara  in perioada 6 – 9 mai 2014 pe site-ul: www.storychangers.eu. Campania include un website interactiv si un videoclip desenat de mana. Cinci artisti si-au ascutit creioanele pentru a schimba povestea pisicii.

Printre alte activităti, Parlamentul European a lansat campania interactiva Storychangers, creionata de artisti, pentru a le reaminti tinerilor de alegerile europene care urmeaza sa aiba loc si sa ilustreze faptul ca, votand, pot crea o poveste diferita in Europa.

Fiti alaturi de noi si propuneti raspunsul la intrebarea: “Ce i se intampla pisicii?”. Raspunsul trebuie sa aiba maxim 140 de caractere. Artistii vor alege cele mai creative idei si le vor transfoma intr-un desen animat postat live pe site.

Pe site-ul www.storychangers.eu veti putea descoperi primele clipuri deja realizate de catre sustinatori din 10 tari, printre care si Cristi China (http://chinezu.eu/).”
 
Ce ziceti, suntem si noi parte dintr-o poveste (europeana) diferita? 🙂

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.