Prima lectie de Kung Fu… Panda :)

Sunt aproximativ 8 ani de cand astept sa merg impreuna cu fetele la aerobic, gimnastica sau dansuri. In tot acest timp mi-am imaginat cum ne pregatim geanta pentru sport, cum ne schimbam impreuna in vestiare si cum ne aliniem una langa cealalta si facem exercitii in sincron 🙂 .

Ieri mi s-a implinit in sfarsit visul! Am fost pentru prima data impreuna la o ora de… Kung fu 🙂 , unde altundeva decat la Pescariu Sport&Spa? Invitatia a fost facuta cu ocazia lansarii noilor episoade din serialul Kung Fu Panda pe postul TV Nikelodeon.

Am avut marea surpriza sa aflu ca cele mici stiau despre ce e vorba, asa ca le-a fost foarte usor sa invete miscarile celor 5  supereori: sarpele, tigroaica, lacusta, maimuta si cocorul. S-au amuzat teribil iar meritul cel mai mare este al profesorului care a stiut cum sa-i antreneze pe copii in lumea kung fu si care a reusit sa transforme toate miscarile in povesti care i-au captivat pe cei mici.

SONY DSCIncepand cu tigroaica care zgarie cu ghearele, continuand cu cocorul care sare intr-un picior si terminand cu maimuta care se joaca si se scarpina, toate miscarile au curs de la sine si ne-am trezit la un moment dat ca intreaga succesiune ne-a iesit perfect. Adevarul este ca miscarile m-au prins si pe mine si avand in vedere ca a fost prima data, eu zic ca ne-am descurcat onorabil, desi sincronul mai are de asteptat 🙂 . Oricum, suntem niste adevarati luptatori kung fu 😀 .

SONY DSC

Cei mici nu au fost singuri la ora de kung fu, asa cum puteti vedea in poze. Mi-a placut foarte mult ideea de a face o clasa in care cei mici sa practice impreuna cu cei mari, pentru ca atinge punctul meu sensibil despre calitate si nu cantitate 🙂 . Timpul petrecut impreuna cu cei mici este de nepretuit, iar daca implica obiceiuri sanatoase, atunci totul este perfect.

SONY DSC

Multumim Nickelodeon si 2activepr pentru invitatie, si Pescariu Sport&Spa pentru gazduire. Iar voua, dragii nostri cititori, va multumim pentru ca ne cititi si ne sustineti sa promovam un stil de viata sanatos pentru parinti si copii.

SONY DSC

Mai multe poze gasiti pe Pagina de FB Meseria de parinte iar pe Pagina de FB Nickelodeon gasiti toate informatiile despre aventurile ursului Po în noile episoade Kung Fu Panda.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

KFP_Po_013

Comenteaza cu contul de FB

One thought on “Prima lectie de Kung Fu… Panda :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *