Concurs Crazy Safety

Ieri v-am povestit cat de bine ne-am distrat la prima iesire in public cu castile Crazy Safety. Am vazut ca v-au placut si voua foarte mult atat pozele dar mai ales castile 🙂 .

Astazi, asa cum va spuneam, v-am pregatit o supriza: va invit la un concurs al carui premiu este un set Safety format din casca, lacat, claxon si vesta.

crazy

Tema concursului este “Imi iubesc planeta” si presupune realizarea unui desen sau a unui obiect lucrat manual*. Trimite o fotografie cu opera respectiva la adresa de email asm@crazy-safety.com iar aceasta va fi publicata pe Pagina de FB Crazy Safety. Invita-ti prietenii sa-ti aprecieze opera deoarece poza cu cele mai multe Like-uri va castiga marele premiu.

Pentru o vizibilitate si mai mare nu uita sa adaugati linkul pozei tale de pe Pagina de FB Crazy Safety intr-un comentariu la postarea acestui articol de pe Pagina de FB Meseria de parinte (click pe “Comment” in fereastra de mai jos si adauga link-ul).

Data limita pentru inscrierea in concurs este 10 Mai 2014. Castigatorul va fi desemnat de organizatorul concursului Crazy Safety si tot acesta va livra si premiul.

Va stau la dispozitie pentru orice informatii suplimentare si va doresc multa bafta!

*Important: desenul sau creatia handmade trebuie sa fie realizata de copii 🙂 .

[youtube xkc4JvixRIs nolink]

Concurs promovat pe Concursuri online.

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *