WAHM România

Imi face o mare bucurie sa va prezint prima platforma online dedicata mamelor care isi doresc sa munceasca de acasa.

Work At Home Moms Romania  este o inițiativă socială menită să vină în sprijinul mamelor active și conștiente de importanța lor vitală în cadrul familiei.

“Este extrem de important să modificăm percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei și să acordam femeilor roditoare din viața noastră șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică” pe care am evitat-o în titulatura comunității tocmai datorită aurei nedorite ce o înconjoară.

Este un proiect complex și dificil, dar alternativa este să lăsăm totul cum e, pentru că ”merge și așa”. Nu, nu merge și așa, niciodata nu a mers dar ne-am complăcut în soluțiile aflate prea la îndemână: creșe și bone, program de 10 ore, 6 zile pe săptămâna, de educație se ocupă profesorii că d-aia primesc salariu, eu plec în Spania să am grijă de copiii mei îngrijindu-i de fapt pe ai altora. Nu mai merge așa, trebuie ca soții să vadă asta în ochii soțiilor, iar soțiile – în sine.

Mamele din România au nevoie de ajutorul vostru. Fiți alături de noi așa cum și mamele voastre au fost (sau ați fi vrut să fie) alături de voi. Starea de bine a unei națiuni izvorăște din fiecare cămin și toate firișoarele acelea de dragoste pe care le vrem unite spre binele general sunt în pericol să sece sub pârjolul indiferenței. Vrem să muncim, dar nu oricât, oricum și oricui ci așa cum muncesc mamele: cu dragoste, cu răbdare, dând viață.

Următorul pas pe lungul drum pe care pășim astăzi este construirea casei virtuale care ne va găzdui cartierul general. Avem nevoie de o platformă online pentru a centraliza ofertele și cererile de colaborare, portofoliile, cursurile de pregătire profesională și forumul atât de necesar.”

Ii felicit pe Elena si Marian Gorun pentru aceasta initiativa minunata si sunt convinsa ca toata comunitatea blogerilor din nisa de parenting (si nu numai) ii sustine si este alaturi de ei.

Citeste si:  How it's made - In vizita la fabrica Danone

Puteti afla mai multe informatii si va puteti inscrie in WAHM Romania pe site-ul dedicat sau pe Pagina de FB.

banner

Comments

comments

  • Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*