Masinutele bucuriei

Dragii mei, va invit sa va alaturati campaniei “Masinutele Bucuriei” o initiativa sociala al carei scop este colectarea de masinute si jucarii pentru copiii defavorizati.

Campania se desfasoara pana pe 15 decembrie 2013 la initiativa Companiilor Autovit si Carrefour, jucariile colectate urmand a fi daruite de Craciun celor 1000 de copii aflati in evidenta SOS Satele Copiilor.

Campania se va desfasura in spatiile special amenajate din incinta magazinelor Carrefour Orhideea, Carrefour Baneasa, Carrefour Militari, Carrefour Berceni, Carrefour Colentina si Carrefour Vitantis, programul de colectare fiind zilnic intre orele 08-22. Jucariile donate, de la masinute pana la carti, papusi, puzzle-uri sau alte jocuri trebuie sa fie intr-o conditie buna, fie ca sunt noi sau second-hand. Acestea vor fi sortate si igienizate pana la Craciun.

Initiativa este promovata cu ajutorul partenerului media Kiss Fm.

Va incurajez sa va alaturati acestei campanii umanitare si va stau la dispozitie pentru orice informatii suplimentare. Ma puteti contacta lasand un mesaj pe blog, prin email la ana @ meseriadeparinte.ro sau pe FB Meseria de parinte sau Ana Maria Mitrus.

Poster_ Masinutele Bucuriei

 

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.