Masinutele bucuriei

Sharing is caring:

Dragii mei, va invit sa va alaturati campaniei “Masinutele Bucuriei” o initiativa sociala al carei scop este colectarea de masinute si jucarii pentru copiii defavorizati.

Campania se desfasoara pana pe 15 decembrie 2013 la initiativa Companiilor Autovit si Carrefour, jucariile colectate urmand a fi daruite de Craciun celor 1000 de copii aflati in evidenta SOS Satele Copiilor.

Campania se va desfasura in spatiile special amenajate din incinta magazinelor Carrefour Orhideea, Carrefour Baneasa, Carrefour Militari, Carrefour Berceni, Carrefour Colentina si Carrefour Vitantis, programul de colectare fiind zilnic intre orele 08-22. Jucariile donate, de la masinute pana la carti, papusi, puzzle-uri sau alte jocuri trebuie sa fie intr-o conditie buna, fie ca sunt noi sau second-hand. Acestea vor fi sortate si igienizate pana la Craciun.

Initiativa este promovata cu ajutorul partenerului media Kiss Fm.

Va incurajez sa va alaturati acestei campanii umanitare si va stau la dispozitie pentru orice informatii suplimentare. Ma puteti contacta lasand un mesaj pe blog, prin email la ana @ meseriadeparinte.ro sau pe FB Meseria de parinte sau Ana Maria Mitrus.

Poster_ Masinutele Bucuriei

 

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Castigatoarea concursului PRO SKIN Nomasvello
  Sharing is caring:

  Am ajuns si la momentul mult asteptat cand vom afla cine este norocoasa care se va bucura de tratamentul Pro […]

  Sharing is caring:
 • Dupa 9 luni de sarcina aratam ca iesita din padure
  Sharing is caring:

  Am ramas prima data gravida in 2006, cand informatiile inca nu circulau cu viteza cu care suntem astazi obisnuiti. Copiii […]

  Sharing is caring:
 • Pornim “IN CAUTAREA LUI DORY”
  Sharing is caring:

  Numai maine nu-i poimaine, cand vom porni in cautarea lui Dory, intr-o poveste spumoasa despre prietenie, familie si amintiri. Miercuri […]

  Sharing is caring:
 • Tot ce trebuie sa stiti despre surprizele pe care ni le-a pregatit Dino Parc Rasnov in aceasta toamna
  Sharing is caring:

  Inainte de a va dezvalui surprizele despre care va spuneam titlu, vreau sa va reamintesc ca atunci cand vorbim despre Dino […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*