Super Brenciu la Vocea Romaniei

Sharing is caring:

Luna asta se fac 4 ani de cand nu ma mai uit la televizor decat cu fooarte, foooarte mici exceptii.  Atat de mici incat nu-mi vine niciuna in minte acum :).

De vreo doua saptamani insa, in fiecare sambata “ascult” Vocea Romaniei, pentru ca ai mei sunt mari fani. Din cand in cand mai trag si eu cu ochiul sa vad cine canta, si recunosc ca – daca nu ar exista mult prea obositoarele si exasperantele reclame – poate as rezista si eu o emisiune intreaga in fata televizorului. Cert e ca imi place tare mult de Brenciu si de Moga, cum se tachineaza ei tot timpul si isi arunca replici asa… peste Loredana si Smiley.

Ei bine, sambata, Brenciu – aka “taticul lui Moga” – dupa o replica acida a celui din urma, a fost intrebat de Pavel Bartos, ce pedeapsa merita Moga pentru ca a fost obraznic. Iar Brenciu are nota 10 cu felicitari din partea mea pentru ca a raspuns, atentie: “Un tata nu trebuie sa-si pedepseasca copiii”, asa ca-l iarta pe Moga.

Trei milioane de romani au auzit acest lucru, si imi doresc din suflet ca si alti artisti sau persoane publice care apar la TV sa inteleaga puterea pe care o au si importanta mesajelor pe care le transmit.

horia_brenciu_vocea_romaniei_4552bb5a2d

 credit foto

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Sunt mama si imi place sa ma aranjez si sa ma coafez
  Sharing is caring:

  Am primit spre testare o placa de intins parul si facut bucle, de la Babyliss. Prima data cand m-am lovit […]

  Sharing is caring:
 • Am aflat de ce nu vor romanii sa plateasca prin SMS taxa de la Fetesti
  Sharing is caring:

  Zilele astea m-am delectat cu articolele din presa in care se relata haosul de la punctele de taxare din Fetesti […]

  Sharing is caring:
 • Despre sanatate, boala, si vindecare dintr-o perspectiva spirituala
  Sharing is caring:

    Toate bolile poarta in ele germenele vindecarii. Fiinta umana este un tot indisociabil, este o unitate trup-suflet-spirit. Pentru intelepti, […]

  Sharing is caring:
 • Slefuitorul de diamante – cronica de carte
  Sharing is caring:

  Astazi o sa va povestesc despre o carte de dezvoltare personala, putin atipica. Spun asta pentru ca include o poveste […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*