Super Brenciu la Vocea Romaniei

Luna asta se fac 4 ani de cand nu ma mai uit la televizor decat cu fooarte, foooarte mici exceptii.  Atat de mici incat nu-mi vine niciuna in minte acum :).

De vreo doua saptamani insa, in fiecare sambata “ascult” Vocea Romaniei, pentru ca ai mei sunt mari fani. Din cand in cand mai trag si eu cu ochiul sa vad cine canta, si recunosc ca – daca nu ar exista mult prea obositoarele si exasperantele reclame – poate as rezista si eu o emisiune intreaga in fata televizorului. Cert e ca imi place tare mult de Brenciu si de Moga, cum se tachineaza ei tot timpul si isi arunca replici asa… peste Loredana si Smiley.

Ei bine, sambata, Brenciu – aka “taticul lui Moga” – dupa o replica acida a celui din urma, a fost intrebat de Pavel Bartos, ce pedeapsa merita Moga pentru ca a fost obraznic. Iar Brenciu are nota 10 cu felicitari din partea mea pentru ca a raspuns, atentie: “Un tata nu trebuie sa-si pedepseasca copiii”, asa ca-l iarta pe Moga.

Trei milioane de romani au auzit acest lucru, si imi doresc din suflet ca si alti artisti sau persoane publice care apar la TV sa inteleaga puterea pe care o au si importanta mesajelor pe care le transmit.

horia_brenciu_vocea_romaniei_4552bb5a2d

 credit foto

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *