Vocea Romaniei Junior – detalii inscriere ca participant la concurs sau ca public spectator

Din toamna, Pro TV ne pregateste o surpriza inedita, lansarea emisiunii Vocea Romaniei Junior.

Pentru ca noua generatie da tonul unei super competitii, toti copiii cu varste intre 7 si 14 ani sunt asteptati la preselectii in Brasov, Timisoara, Iasi, Cluj si Bucuresti.

Daca aveti copii talentati si vreti sa-i inscrieti in emisiune, o puteti face accesand linkul de mai jos (Click pe poza).

vocea romaniei junior 2016

Daca va doriti sa fiti in sala ca public spectator sa urmariti spectacolul chiar din studiourile Buftea, si daca aveti intre 15 si 40 de ani, atunci va puteti inscrie in cadrul Agentiei New Media Casting trimitand un mesaj sau sunand la nr. de telefon 0724 975 393 (Marius).

Multa bafta pentru cei care vor participa si distractie placuta pentru cei care vor fi in sala.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

 

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

6 thoughts on “Vocea Romaniei Junior – detalii inscriere ca participant la concurs sau ca public spectator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *