Un gest mic pentru noi, un gest mare pentru mai mult de 5000 de copii din mediile defavorizate

De multe ori mi s-a intamplat sa vreau sa ma implic in diverse campanii insa ori nu puteam fix atunci ori evenimentul era prea departe ori ma luam cu altceva si uitam. Insa de fiecare data imi parea rau pentru ca nu m-am mobilizat putin mai tare ca sa fac un gest mic ce poate insemna mult pentru un copil.

Daca si voua vi se intampla sa nu reusiti sa va organizati agenda si finantele astfel incat sa va sincronizati cu faptele bune din jurul vostru, astazi va ofer sansa de a scapa de toate scuzele de pe lume.

Va spun despre o campanie care dureaza mai mult de o luna, care nu implica niciun fel de efort din partea voastra, pentru ca va puteti implica in timp ce va ocupati de treburile voastre obisnuite, si care nu o sa va sperie prin sume exorbitante: ramane la latitudinea voastra sa apreciati nivelul donatiei.

orbit_smile_back_kv_2016-1

Ca sa va dati seama de amploarea campaniei va spun ca anul trecut, cu ajutorul oamenilor care s-au implicat cu eforturi minime, s-a strans si donat suma de 196.000 lei.

Dar ca sa nu va consum din timpul pretios o sa trec direct la informatii: in perioada 10 octombrie – 4 decembrie va avea loc a doua editie a campaniei “Orbit daruieste zambete” ce contribuie la dezvoltarea de programe educationale pentru sustinerea sanatatii orale a peste 5.000 de copii. Astfel. 1% din valoarea neta a vanzarilor de guma Orbit din aceasta perioada va fi donata catrea SOS Satele Copiilor Romania.

Beneficiarii acestei campanii sunt copii din medii defavorizate care vor invata cum sa-si pastreze dintii curati si sanatosi, prin participarea la lectii de igiena orala. Activitatile sunt destinate copiilor din cele trei programe SOS Satele Copiilor din Bucuresti, Cisnadie – Sibiu si Hemeius – Bacau, cat si copiilor din comunitatile invecinate acestor programe.

Asa cum va spuneam, anul trecut in cadrul aceleiasi campanii a fost stransa si donata suma de 196.000 de lei care a fost folosita pentru consultatii stomatologice dar si pentru acoperirea cursurilor de igiena dentara si a kit-urilor de ingrijire orala pentru 3.500 de copii din zonele defavorizate mentionate mai sus.

Anul acesta, Orbit isi doreste ca alaturi de noi sa sprijine igiena dentara a mai mult de 5.000 de copii din Romania. Noi putem contribui la strangerea fondurilor necesare prin achizitionarea de produse Orbit in perioada 10 octombrie – 4 decembrie 2016. Activitatile derulate cu ajutorul fondurilor donate vor incepe in aprilie 2017 si vor consta in workshopuri de igiena orala organizate in beneficiul copiilor de la SOS Satelor Copiilor Romania, dar si in oferirea de truse de igiena dentara si consultatii stomatologice.

Scopul campaniei este constientizarea importantei ingrijirii orale in randul romanilor, atat in randul copiilor, cat si al adultilor. Cred ca fiecare dintre noi stie cat de important este un zambet si ca dezvaluie incredere in propria persoana, asa ca haideti sa le oferim micutilor sansa de a zambi mai des.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

Comenteaza cu contul de FB

2 thoughts on “Un gest mic pentru noi, un gest mare pentru mai mult de 5000 de copii din mediile defavorizate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *