Voi ce povesti le mai cititi copiilor?

Copiilor le plac povestile. Indiferent daca sunt citite sau povestite, acestea reprezinta de fapt niste momente magice si din prisma timpului petrecut alaturi de noi.

IMG_9689

Din pacate nu toti copiii sunt atat de norocosi incat sa aiba parintii aproape, care sa-i ocroteasca si sa le citeasca povesti. Printre acestia se numara si copiii de la SOS Satele Copiilor care ne-au primit cu mare bucurie si care s-au aruncat la propriu in bratele noastre atunci cand, alaturi de Claudia, Dana si Mirabela, le-am spus ca le vom citi cateva povesti frumos ilustrate si animate. Povestile sunt despre doi frati Mia si Leo care alaturi de prietenii lor pornesc in tot felul de aventuri care au fost extrem apreciate de cei mici.

IMG_9821

Povestile pot fi vizionate on line pe site-ul oficial nivea.ro dar pot fi si descarcate in format PDF. Tot pe site exista si cateva joculete dar si foi de colorat cu aceste personaje atat de dragute.

M-am bucurat tare mult pentru invitatia de a fi alaturi de micutii care au atata nevoie de dragoste si de atentie si sper ca isi vor aminti cu placere de o anumita seara din copilaria lor.

Si apreciez initiativa Nivea care tot cu aceasta ocazie a donat 40.000 de EUR pentru sustinerea si ingrijirea copiilor gazduiti de SOS Satele copiilor. Asa cum ne spuneau si reprezentatii asociatiei, acesti copii trebuiesc hraniti in fiecare zi, trebuiesc ingrijiti si sustinuti din punct de vedere financiar pe toata durata sederii lor in centru, ceea ce inseamna ca e nevoie in permanenta de atragerea fonduri pentru acoperirea acestor cheltuieli.

Fotografie comunicat de presa (1)

Mai multe informatii despre activitatile SOS Satele Copiilor precum si modalitatile prin care, daca va doriti, le puteti sustine, gasiti pe site-ul oficial.

Asa cum va spuneam, povestile frumoase despre Mia si Leo, le gasiti pe siteul Nivea.ro

Mai multe poze de la eveniment gasiti la mine pe FB. Si va las in compania celor mici care apreciaza orice vizita si orice oportunitatea de a socializa cu copii care traiesc in familii si conditii ”normale”.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile de pe Meseriadeparinte.ro nu uitati sa va inscrieti la Newsletter.

[youtube fSlYOjbF6Jk nolink]

Comenteaza cu contul de FB

One thought on “Voi ce povesti le mai cititi copiilor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *