Sunt speaker la evenimentul “WAHM love Social Media”

Pe 10 mai am sa fiu speaker la evenimentul “Work at Home Moms Love Social Media”. Am sa vorbesc despre cum si de ce mi-am facut blog si despre cum am reusit sa il cresc astfel incat sa devina unul dintre cele mai importante bloguri de parenting din tara. Am sa va spun “daca” si “cat” se castiga din blog, cum sa ne promovam, cum alegem subiectele despre care scriem dar si multe, multe alte lucruri interesante. Nu le dezvalui acum pentru ca va astept la Casa Rudolf Steiner, strada Visinilor nr. 17, incepand cu ora 14:00. Locurile sunt limitate asa ca grabiti-va sa trimite-ti un email de inscriere la adresa andreia.martinescu@wahm.ro.

Alaturi de mine vor mai fi Alina – de la Arome de poveste, Ana – de la Centrul de Parenting, Gabriela – Soap Bazar,  si Ana, beauty blogger la Beauty Barometer.

Va astept cu drag la eveniment sa ma sustineti, sa ma intrebati orice si de ce nu, sa imi impartasiti si voi din experienta voastra. Daca vreti sa includ anumite teme in prezentare imi puteti trimite sugestiile voastre pe adresa de email ana@meseriadeparinte.ro sau imi puteti lasa un comentariu.

Evenimentul este organizat de Asociatia Work at Home Moms. Mai multe detalii gasiti pe Pagina de FB a evenimentului.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de parinte, nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

wham

Comenteaza cu contul de FB

3 thoughts on “Sunt speaker la evenimentul “WAHM love Social Media”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *