Noi stim cum o sa arate noul ambalaj Kinder. Voi ce parere aveti?

Suntem tare incantati pentru ca am gasit o varianta in care fetele pot sa stea la calculator si sa se joace cu folos, punandu-si la contributie creativitatea si invatand lucururi utile in acelasi timp. Ma stiti ca nu sunt fan tablete si calculatoare lasate la discretie la indemana copiilor, insa exista unele aplicatii care chiar le sunt folos.

Una dintre ele este platforma lansata de Kinder “In Oraselul Vesel” unde cei mici pot desena, pot colora si pot crea adevarate povesti. In aceasta platforma cei mici pot redesena ambalajul minitabletelor Kinder, iar Kinder le va promova desenele la nivel national. In plus, exista si multe alte suprize, va spun doar de stickerele de perete si sevaletele pentru pictat. Intregul regulament al campaniei precum si lista completa a premiilor le gasiti aici.

Deja sunt foarte multe desene inscrise, semn ca celor mici le place aceasta aplicatie si de ce nu, poate isi doresc sa fie creatorii noului ambalaj al tabletelor Kinder.

Fetele mele se intrec in desene, cand le-am cerut unul pe care sa-l pun in acest articol, s-au gandit mult timp pe care sa-l aleaga iar in final s-au hotarat sa mai faca cateva :). Inca nu sunt decise cu care dintre ele vor participa la concurs, insa mai au timp sa se hotarasca pana pe 30 octombrie.

Si copiii vostri isi pot dezvolta creativitatea realizand desene frumoase si in acelasi timp pot incerca sa castige concursul de creatie pentru noul ambalaj Kinder. Si de ce nu, poate vor castiga unul dintre premiile puse la dispozitie pe platforma “In oraselul vesel”.

Ca sa fiti la curent in timp real cu toate noutatile de pe Meseriadeparinte.ro nu uitati sa va inscrieti la Newsletter.

oraselul vesel kinder

Comenteaza cu contul de FB

4 thoughts on “Noi stim cum o sa arate noul ambalaj Kinder. Voi ce parere aveti?

  1. Arată suuuper! Chiar mă gândeam de ce nu modifică ăștia ambalajul acela anost. Gustul produselor kinder trebuie ,,îmbrăcat” într-un ambalaj potrivit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *