Vacanța de vară s-a încheiat, am rămas cu amintirile + CONCURS

Am avut șansa să rememorez doar câteva dintre experiențele minunate pe care le-am trăit alături de cei dragi, momente peste care am trecut mult prea ușor și cărora nu le oferisem un loc binemeritat în sertarul cu amintiri frumoase. Acum, am reparat această scăpare majoră din partea mea și vă încurajez și pe voi să faceți același lucru.

În ultima perioadă de timp ne-am obișnuit să vedem doar neajunsurile. Cumva, am suspendat ultimii doi ani, așteptând doar ca totul să revină la normal și încercând să uităm restul. Dar nu este corect, viața nu stă în loc. Lucrurile se întâmplă și depinde doar de doi să le facem frumoase.

Chiar dacă restricțiile au fost destul de drastice, am călătorit foarte mult. La munte și la mare, în Bulgaria, am fost la Cluj, la Târgu Mureș, am cumpărat o casă pe roți pe care am campat-o la Provița (am să revin cu o postare separată, sunt sigură că vă interesează subiectul).

Apoi, în București, ne-am bucurat să mergem la festivaluri, să redescoperim orașul pe jos sau cu bicicletele, am fost la piscină și în parc, ne-am vazut cu prieteni și am participat la evenimente deosebite.

Cu mândrie le-am urmărit pe fetele noastre concurând în competiții de scrimă și având rezultate deosebite, visând împreună că și ele vor ajunge într-o zi la fel ca Ana Maria Popescu, pe cele mai importante podiumuri. Și am avut marea bucurie să fim la aeroport atunci când Ana Maria a sosit în țară, împreună cu medalia de argint cîștigată la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Dragostea noastră pentru animale nu a fost neglijată nici în această perioadă, pe lângă pisicile pe care le salvăm și chiar adoptăm frecvent, am reușit performanța de a salva inclusiv un pui de cioară și unul de porumbel.

Am sărbătorit în această perioadă 14 ani de când sunt mamă, am dat admiterea și am intrat la liceu, am participat la ceremonia de deschidere a UEFA 2020, iar grădina mea de legume a fost cea mai mare provocare cu care m-am confruntat.

Sunt tare fericită pentru ca am rememorat toate aceste experiențe minunate pentru care sunt recunoscătoare, așa că le mulțumesc prietenilor de la CEWE pentru că m-au impulsionat să aleg cele mai frumoase 50 de fotografii pe care să le pun într-un album special.

Și pentru că vreau să vă ofer și vouă aceeași bucurie, vă invit la concurs. Puteți câștiga un voucher pentru 50 de fotografii Cewe, cu dimensiunile 10 x 15 cm fiecare. Avem de oferit 3 vocuhere, pentru 3 câștigători.

Concursul are loc pe Facebook, tot ce trebuie să faceți este să dați click pe postarea de mai jos și să respectați cerințele.

Vă mai spun doar că CEWE are o super promoție la fotografii pînă pe 6 octombrie, 100 de fotografii CEWE format 10 x 15 cm, costă doar 39 de lei, iar transportul este gratuit. Mai multe detalii aici: https://cewe.ro/promotii-cewe.html.

CEWE folosește cele mai noi tehnologii în domeniul procesării foto, ceea ce înseamnă că fotografiile sunt printate la cea mai înaltă calitate – de altfel, produsele CEWE sunt mereu premiate la nivel internațional.

CEWE are o tradiție de peste 60 de ani in industria foto, fiind cel mai mare furnizor de servicii foto din Europa!

Cadourile foto de la CEWE  aduc multă bucurie (asta spun mereu clienții), sunt potrivite pentru toate momentele speciale din viața noastră și pentru a fi dăruite.

Despre fotografiile printate la CEWE:

  • comanda pentru fotografii se trimite chiar și de pe mobil
  • culori vii
  • calitate excelentă
  • printate pe hartie foto veritabilă
  • dimensiuni variate ale fotografiilor, se pot printa poze mici de dimensiuni obișnuite 10×15 și până la fotografii de dimensiuni mari 50×70 cm

Vă doresc mult succes la concurs și să construiți amintiri minunate în continuare!

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *