Ultimul weekend de vacanta. Cum va fi vremea?

Foto

ANM a transmis cum va fi vremea în București, în weekendul 2-4 septembrie.

În cea mai mare parte a țării vor exista perioade instabilitate atmosferică. Codul galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, ce va fi valabil până joi, 1spetembrie 2022, la ora 10:00.

Acesta se va manifesta prin:

  • Averse torențiale,
  • Descărcări electrice,
  • Intensificări ale vântului

Cum va fi vremea în weekendul 2-4 septembrie

Ultima zi din această săptămână pe întâmpină și ea tot cu ploi și vreme rece. ANM anunță că temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius. Cerul va fi înnorat și vom avea parte de ploi slabe în Capitală. Vântul bate puternic, viteza medie va fi de 26 de km/h.

Pe timp de noapte, minima zilei va ajunge la 17 grade Celsius. Cerul se menține înnorat și vor exista averse și peste noapte. Vântul se mai întețește, viteza medie ajunge la 32 de km/h.

Sâmbătă

Prima zi liberă aduce și ea tot ploi și vreme rece. Maxima termică a zilei va fi de 23 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros și vom avea parte de ceva ploi în București. Vântul se mai domolește față de ziua precedentă. Viteza medie a acestuia va fi de 17 km/h.

Seara, temperatura scade până la 15 grade Celsius. Cerul se va menține parțial noros, dar cu toate astea ploile se opresc. Vântul bate slab, viteza medie fa vi de doar 9 km/h.

Duminică

Duminica vine cu vești bune. Ploile se opresc. Temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil. Vântul se menține slab, viteza medie va fi de doar 9 km/h.

Noaptea, temperatura scade până la 14 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, dar nu vom avea parte de averse. Vântul se mai întețește puțin, însă se menține slab. Viteza medie va fi de 11 km/h.

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *