Picnic de factura nobila

Sharing is caring:

Dragii mei, astazi va invit sa luati parte la un Picnic caritabil.

De ce caritabil? Pentru ca vrem sa ajutam la constructia ”Casei Mihail”, un centru pilot de incluziune sociala pentru persoane cu dizabilitati, proiect al organizatiei Habitat for Humanity Romania, care mai are nevoie de finantare pentru a putea deveni realitate. Mai multe detalii despre proiect, aici.

Asa ca ne-am luat rolul de fundraiserite în serios si am decis sa organizam o iesire urbana, la iarba verde, asezonata cu multa voie buna. Oricine este binevenit, iar distractia este asigurata.

Noi va asteptam cu board games, yoga si frisbee, cu cupcakes si prajituri de la bunica, dar si limonada racoroasa si alte cateva surprize delicioase. Daca nu aveti chef de prea multa agitatie, ne-am pregatit si cu paturi colorate si carti care te îmbie la o lectura lenesa de weekend.

Participarea la picnic presupune o donatie minima de 10 Ron, care include accesul la picnic si la activitatile organizate în cadrul acestuia. Daca sunteti mai darnici de atat, noi nu ne suparam, ci din contra o sa ne fericiti mult mult. 🙂 Totodata, vom bucura audienta feminina cu un mic park sale, de unde veti putea cumpara diverse hainute, pe care le-am scos la bataie din garderoba proprie sau a unor prieteni foarte inimosi.

Toate fondurile stranse vor merge catre Habitat for Humanity Romania, pentru proiectul ”Casa Mihail”.

Program
16:00
– Board Games – Se va forma cate o echipa pentru fiecare joc si se juca pe toata perioada evenimentului.
– Curs introductiv de Ultimate Frisbee sau ”Arta aruncarii cu farfuria zburatoare” 🙂 tinut de jucatori din echipa de Frisbee Bucuresti.

17:00
Curs de Yoga, tinut de Dana Marin. Numarul maxim de participanti este de 20. Înscrierile pentru acest curs se fac la fata locului, în ordinea solicitarilor. Recomandarea Danei este sa veniti îmbracati lejer si sa va înfruptati cu moderatie din bucataria picnicului.

17:30
Si pentru ca vrem sa si radem cu pofta, am pregatit pentru voi 2 competitii cu iz vestic: Sack Race sau cursa de sarit cu punga si alergarea cu oul. Pentru ambele va puteti înscrie la fata locului.

În concluzie, daca vreti sa faceti o fapta buna si sa va bucurati de soare si natura, va astept cu mare drag sambata, pe 18 mai, la “Roaba de cultura”  in Herastrau, incepand cu ora 16:00.

In plus, daca vreti sa ne ajutati, iata cateva din lucrurile pe care le puteti face:

  •  Sa promovati evenimentul si sa va invitati prietenii;
  • Daca aveti rochii sau bluze dragute dar pe care din diverse motive nu le mai purtati si vreti sa le donati, eu voi incerca sa le vand contra unor donatii la locatie. Le puteti aduce inainte de eveniment sau in timpul lui. Va fi o zona speciala pentru asa ceva;
  • Daca cunoasteti oameni cu diverse talente care ar vrea sa vina si sa faca diverse workshopuri, sa cante, sa danseze sau sa tina vrun mini curs de ceva (in aer liber) sa-i aducem la eveniment. Putem discuta inainte despre ce, cum, cand, de ce.
  • Sa imi spuneti orice alte idei care credeti ca ar functiona ca sa vina multi oameni si sa doneze bani.

Pentru orice detalii, informatii, etc. ne puteti contacta (pe mine  sau pe Raluca).

Casa Mihail

Sharing is caring:

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*