O amprenta pentru viata

Sharing is caring:

Smallprint Romania va invita la evenimentul de lansare a proiectului O amprenta pentru viata, pentru ajutorarea copiilor din Asociatia Emanuel Dej. Sambata, 25 mai, ora 11.00, la Miko Kids, Bucuresti.

Asociatia Emanuel are in grija 9 copii abandonati de familiile biologice si sunt acreditati de Protectia Copilului Romania. In urma evenimentului, 10% din vanzarile totale Smallprint vor fi donati acestei asociatii.

In cadrul evenimentului, veti avea ocazia de a imortaliza atingerea celei mai iubite persoane in argint pur si de a o valorifica sub forma de pandantive, talismane, butoni sau brelocuri.

small print

Imortalizarea atingerii unei persoane, fara restrictie de varsta, se poate realiza cu ajutorul unui reprezentant Smallprint. Pentru prima data in Romania, la Bucuresti, reprezentanta Smallprint Romania, Daniela Man, va ofera sansa deosebita de a pastra vesnic cu dumneavoastra atingerea persoanei iubite, a copilului, a unui parinte, bunic sau chiar a animalului preferat de companie.

Pentru a particia la eveniment va rog sa o contactati pe Ana Nicolescu ana.nicolescu@mamicaurbana.ro.

Partenerii acestui eveniment sunt: Miko Kids, Mamica Urbana, Farmec Cluj-Napoca, , Olandezul Zburator, Jurnal Bio, Prajiturele.

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Cine sunt copiii de la Globurile de Aur 2018 si de ce au fost imbracati in negru
  Sharing is caring:

  Copiii din distributia serialului Stranger Things au fost prezenti la Globurile de Aur de anul acesta. Ei au facut senzatie datorita […]

  Sharing is caring:
 • De ce ati pus, doamna, broccoli pe friptura?
  Sharing is caring:

  O vad cum vine suparata, urca scarile grabita dar gafaind din cauza efortului, se agata de balustrada la ultimele doua […]

  Sharing is caring:
 • Explicati-le copiilor de ce “nu au voie” sa faca lucruri
  Sharing is caring:

  Exista o vorba care spune ca ne petrecem primii doi ani din viata copilului invandu-l sa vorbeasca si sa mearga, […]

  Sharing is caring:
 • Ne spionam sau nu copiii?
  Sharing is caring:

  Am fost invitata sa imi spun parerea despre cum ii pregatim pe cei mici pentru mediul online si care sunt metodele […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*