O amprenta pentru viata

Sharing is caring:

Smallprint Romania va invita la evenimentul de lansare a proiectului O amprenta pentru viata, pentru ajutorarea copiilor din Asociatia Emanuel Dej. Sambata, 25 mai, ora 11.00, la Miko Kids, Bucuresti.

Asociatia Emanuel are in grija 9 copii abandonati de familiile biologice si sunt acreditati de Protectia Copilului Romania. In urma evenimentului, 10% din vanzarile totale Smallprint vor fi donati acestei asociatii.

In cadrul evenimentului, veti avea ocazia de a imortaliza atingerea celei mai iubite persoane in argint pur si de a o valorifica sub forma de pandantive, talismane, butoni sau brelocuri.

small print

Imortalizarea atingerii unei persoane, fara restrictie de varsta, se poate realiza cu ajutorul unui reprezentant Smallprint. Pentru prima data in Romania, la Bucuresti, reprezentanta Smallprint Romania, Daniela Man, va ofera sansa deosebita de a pastra vesnic cu dumneavoastra atingerea persoanei iubite, a copilului, a unui parinte, bunic sau chiar a animalului preferat de companie.

Pentru a particia la eveniment va rog sa o contactati pe Ana Nicolescu ana.nicolescu@mamicaurbana.ro.

Partenerii acestui eveniment sunt: Miko Kids, Mamica Urbana, Farmec Cluj-Napoca, , Olandezul Zburator, Jurnal Bio, Prajiturele.

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Copiii fără etichete
  Sharing is caring:

  Salvati Copiii Romania a lansat  campania “Copiii fara etichete“, o initiativa prin care se doreste combaterea violentei de orice fel […]

  Sharing is caring:
 • Pygmalion in clasa
  Sharing is caring:

  Oare asteptarile noastre pot influenta in vreun fel rezultatele pe care le obtinem?  Sau pe ale celor de langa noi? […]

  Sharing is caring:
 • Conferinta “Parenting prin ochii copilului” cu Urania Cremene
  Sharing is caring:

  A ramas mai putin de o saptamana pana la conferinta in care Urania Cremene impreuna cu Jody Powel ne vor […]

  Sharing is caring:
 • Prima iarna in care nu mi-e frig
  Sharing is caring:

  Inca de la primul nor si prima picatura de ploaie, viata mea incepea sa se intunece iar zilele erau la […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*