O amprenta pentru viata

Sharing is caring:

Smallprint Romania va invita la evenimentul de lansare a proiectului O amprenta pentru viata, pentru ajutorarea copiilor din Asociatia Emanuel Dej. Sambata, 25 mai, ora 11.00, la Miko Kids, Bucuresti.

Asociatia Emanuel are in grija 9 copii abandonati de familiile biologice si sunt acreditati de Protectia Copilului Romania. In urma evenimentului, 10% din vanzarile totale Smallprint vor fi donati acestei asociatii.

In cadrul evenimentului, veti avea ocazia de a imortaliza atingerea celei mai iubite persoane in argint pur si de a o valorifica sub forma de pandantive, talismane, butoni sau brelocuri.

small print

Imortalizarea atingerii unei persoane, fara restrictie de varsta, se poate realiza cu ajutorul unui reprezentant Smallprint. Pentru prima data in Romania, la Bucuresti, reprezentanta Smallprint Romania, Daniela Man, va ofera sansa deosebita de a pastra vesnic cu dumneavoastra atingerea persoanei iubite, a copilului, a unui parinte, bunic sau chiar a animalului preferat de companie.

Pentru a particia la eveniment va rog sa o contactati pe Ana Nicolescu ana.nicolescu@mamicaurbana.ro.

Partenerii acestui eveniment sunt: Miko Kids, Mamica Urbana, Farmec Cluj-Napoca, , Olandezul Zburator, Jurnal Bio, Prajiturele.

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Dragobete – sarbatoarea romaneasca a dragostei. La final concurs fulger!
  Sharing is caring:

  Astazi este sarbatoarea romaneasca a dragostei, pe care mi-ar placea sa o sarbatorim cu totii cat mai simplu si mai […]

  Sharing is caring:
 • Mama Biz – targ de joburi pentru mame
  Sharing is caring:

  Sambata, 24 aprilie 2015 va astept alaturi la Asociatia Work At Home Moms la primul targ de joburi, colaborari, cursuri de […]

  Sharing is caring:
 • Zahir
  Sharing is caring:

  “Zahir-atotputernicul parea ca se naste odata cu fiecare fiinta omeneasca si-si trage fortele covarsitoare din copilarie impunand reguli care imediat […]

  Sharing is caring:
 • Se poate trai fara carne?
  Sharing is caring:

  M-am hotarat sa nu mai manac carne. Sper ca niciodata. Am aproape o luna si totul e ok, mai ales considerand […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*