O amprenta pentru viata

Smallprint Romania va invita la evenimentul de lansare a proiectului O amprenta pentru viata, pentru ajutorarea copiilor din Asociatia Emanuel Dej. Sambata, 25 mai, ora 11.00, la Miko Kids, Bucuresti.

Asociatia Emanuel are in grija 9 copii abandonati de familiile biologice si sunt acreditati de Protectia Copilului Romania. In urma evenimentului, 10% din vanzarile totale Smallprint vor fi donati acestei asociatii.

In cadrul evenimentului, veti avea ocazia de a imortaliza atingerea celei mai iubite persoane in argint pur si de a o valorifica sub forma de pandantive, talismane, butoni sau brelocuri.

small print

Imortalizarea atingerii unei persoane, fara restrictie de varsta, se poate realiza cu ajutorul unui reprezentant Smallprint. Pentru prima data in Romania, la Bucuresti, reprezentanta Smallprint Romania, Daniela Man, va ofera sansa deosebita de a pastra vesnic cu dumneavoastra atingerea persoanei iubite, a copilului, a unui parinte, bunic sau chiar a animalului preferat de companie.

Pentru a particia la eveniment va rog sa o contactati pe Ana Nicolescu ana.nicolescu@mamicaurbana.ro.

Partenerii acestui eveniment sunt: Miko Kids, Mamica Urbana, Farmec Cluj-Napoca, , Olandezul Zburator, Jurnal Bio, Prajiturele.

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *