Miko Kids – mai mult decat un loc de joaca

Sambata dimineata, dupa multe zburataceli si o alarma falsa de raceala :), am reusit sa onoram invitatia Anei Nicolescu – Mamica urbana, de a testa locul de joaca si cursuri distractive Miko Kids.

De cum am ajuns, cele mici au cercetat foarte curioase locul, ca sa vada exact care e treaba pe acolo :). Au aruncat o privire in grupul unde “bebelusii” se distrau cu “Learn with music”, un program special adus din Statele Unite ale Americii, care ofera, pentru prima data in Romania, sansa unui curs de limba engleza prin muzica, joc si miscare pentru parinti si copii.

Le-a placut dar au decis ca ele sunt prea mari pentru asa ceva ;), asa ca am urcat la etaj sa cercetam si acolo.  Am gasit un spatiu mare, luminos, impartit in doua zone: una amenajata cu saltele premiate international de catre WESCO, numai bune de cocotat si de rostogolit pe ele, si alta pentru activitati de art&craft, de unde nu au mai vrut sa plece pana nu au terminat de facut broasca testoasa (dintr-o farfurie de carton si carton colorat) si leutul (din carton colorat, lana si carlige de rufe 🙂 ).

Intre doua ture la saltele, au avut parte si de o gustare sanatoasa si un pahar de suc, acidulat home made, de la Sodastream. Si pentru ca tot au coborat la parter, au mai iscodit si ce se intampla la cursul de Disney Creative Dance.

Ar fi vrut sa participe si ele, dar aveau de terminat leutul din carlige de rufe 🙂 asa ca, dupa o scurta dezbatere au decis ca se intorc la etaj.

A continuat distractia cu jucariile aflate la discretie, au citit si vreo doua carti :), au socializat cu Eliza si cu hunii, pe Zuzi cea mica au vrut sa o ia acasa :), iar pe Olandezul cel mare l-au privit mult timp pe sub sprancene, ca sa-si dea seama daca e prieten sau dusman :).

Despre toate activitatile de care se pot bucura cei mici la Miko Kids puteti afla mai multe aici.

Ca si cum surpriza nu ar fi fost destul de mare, la plecare am primit cadouri din partea sposorilor: Acvatic Bebe ClubVavian PharmaRoche-Posay, Orly si Miko Kids. Iar aceste poze minunate nu ar fi existat fara Cristian Şuţu – FotoUnion.

Multumim Ana (Mamica urbana) si Daisy (Learn with music) pentru invitatia de a petrece o sambata dimineata reusita.

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *