Sportul alb

Cand eram mica am avut parte de multe activitati extrascolare. Printre altele, am facut scrima, tenis, balet, engleza, atletism, inot, pictura, dansuri. Unele chiar 2-3 ani, dar nimic la nivel de performanta. Totusi, destul cat sa invat destul de bine activitatea respectiva astfel incat sa o pot continua oricand la nivel de hobby. Fiecare activitate m-a ajutat intr-o anumita directie: sa ma dezvolt fizic, ori sa-mi antrenez inteligenta. Desi au fost multe activitati, nu am fost un copil obligat sau chinuit de parinti. Din contra, ma duceam cu drag si inca ma bucur de unele deprinderi formate in acea vreme.

Imi doresc tare mult sa le ofer aceeasi sansa si fetelor mele. Desi traim vremuri diferite in care timpul nu mai ajunge pentru nimic (si nici banii dealtfel) totusi cred ca merita orice efort. A durat putin pana am inceput activitatile de genul asta, in special pentru ca, datorita conjuncturii , trebuiau sa mearga amandoua in acelasi loc, in acelasi timp, asa ca a fost nevoie sa asteptam sa ajunga si Andreea la o varsta potrivita.

Am inceput in aceasta toamna cu baletul. Este un succes total asa ca o sa rezerv o postare numai pentru acest subiect.

Apoi, odata cu inceperea scolii, Alexandra ne-a declarat ca vrea sa mearga cu domnul profesor de sport sa se traga de tricouri :). “What?!?!? Aaa, vrei sa faci judo :)”. Ii place si asta.

Acum am vrea sa incercam tenisul. Momentan doar Alexandra, dar e ok pentru ca isi poate gasi si Andreea ceva de facut pe teren, eventual copil de mingi :).

Am vorbit despre tenis cu Ionut Jianu, fost sportiv de performanta (12 ani) cu multe competitii castigate. In prezent este antrenor (de 18 ani face acest lucru), acreditat de National Tennis Academy – USA. Ionut are o vasta experienta in antrenarea copiilor iar in prezent activeaza la ANS Olimpia-Tenis Club AB.CE din Bucuresti.

 

 

Ionut prefera faptele nu vorbele, si pentru ca este atat de sigur ca sportul pe care il preda poate captiva orice copil, ne-a propus o sedinta demo.

Ne-a invitat sambata 20 octombrie ora 9:30 la ANS Olimpia-Tenis Club AB.CE din Bucuresti unde vom asista la un meci de tenis, iar apoi Ionut va sustine un antrenament pentru o grupa de copii de 6-7 ani (asta e grupa de varsta care ma intereseaza pe mine. Daca aveti copii de alte varste puteti vorbi cu el si sunt convinsa ca va organiza si alte demo-uri). Putem forma o grupa de maxim 6 copii. Un loc este al Alexandrei asa ca mai raman 5.

Cine vrea sa mergem sa ne distram impreuna pe terenul de tenis?

Lasati un comentariu in care sa scrieti numele copilului, pana Miercuri, 17 octombrie ora 22:00. Tragem la sorti cu random.org si joi dimineata aflam cine sunt castigatorii.

De-abia astept cred ca o sa iasa o distractie super! Haideti cu comment-urile!

Comenteaza cu contul de FB

5 thoughts on “Sportul alb

  1. Buna, Ana Maria! Tenisul este un sport foarte bun pentru copii. Ii ajuta sa isi dezvolte spiritul competitiv, face bine la sanatate, devin sociabili, etc. Acelasi avantaj il au si in tabere, unde interactioneaza cu alti copii si invata sa se descurce fara parinti 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *