Sweet dreams 2013

Sharing is caring:


O sa va povestesc astazi, care este trendul in 2013 pe acest blog, respectiv in capul meu :).

1. Sport. Mult sport! In general orice sport dar obiectivul meu este un anumit sport. Detalii la momentul potrivit!

2. “Daca n-ai ceva frumos de spus, mai bine taci!”. Asta e e o regula generala pentru mine dar de… mai scap si eu pe langa :). Si de aici decurge nr. 3:

3. “Nimanui nu-i plac plangaciosii” :). Exceptand situatiile cu adevarat tragice, ar fi frumos sa incetam sa ne vaitam si sa ne plangem de mila. Nu ne ajuta cu nimic, din contra… Si daca aveti nevoie de un motiv in plus pentru aceasta regula, puteti citi la Andrei despre un caz care ar fi avut toate motivele sa fie cu adevarat dramatic. Dar care s-a transformat intr-o legenda. Si ca sa-l citez pe Andrei care-l citeaza pe Paul Dicu 🙂 “cand aflu de existenta unor astfel de oameni mi se face rusine de momentele in care m-am plans de diverse “obstacole” aparute in viata“.

Deci regula generala pentru 2013 este “Sport si voie buna”. Si da, mi-e usor sa spun asta pentru ca tocmai m-am intors de la sala si ma oftic ca n-am mai stat inca o ora :).

Iar maine am de gand sa fac o nebunie asa ca tineti-mi pumnii.

“Sweet dreams” :).

[youtube Np1mTuS4IT8]

 

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Curs online gratuit: “Cum Sa Cresti Un Campion”
  Sharing is caring:

  Cand spunem “campion” automat ne gandim la sport. Acolo exista competitie, medalii, clasamente. Si trebuie sa recunosc ca tot datorita […]

  Sharing is caring:
 • Zahir
  Sharing is caring:

  “Zahir-atotputernicul parea ca se naste odata cu fiecare fiinta omeneasca si-si trage fortele covarsitoare din copilarie impunand reguli care imediat […]

  Sharing is caring:
 • Cum e sa alergi cu Luna :)
  Sharing is caring:

  In primul rand este foarte amuzant. Luna prin definitie este un caine distractiv, in casa te uiti la ea ca […]

  Sharing is caring:
 • Cum merge Pro Skin-ul
  Sharing is caring:

  Am ajuns deja la a doua sedinta de curatare faciala Pro Skin la Nomasvello Floreasca si am promis ca va tin […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*