Arta nu musca!

Am aflat astazi despre o initiativa laudabila, de promovare a antreprenoriatului artistic la noi in tara. Este vorba de o serie de evenimente cultural-artistice, realizate într-o manieră actuală și versatilă și desfășurate în direcția susținerii tinerelor valori românești. Scopul acestei initiative este crearea unei legături dintre arta și public, stârnirea apetitului artistic si atragerea sa spre astfel de manifestații. Si nu in ultimul rand, oferirea de alternative calitative de petrecerea timpului liber și construirea de noi preocupări și pasiuni în această zonă de activitate.

Va dau doar un exemplu despre activitatea celor de la Asociatia Arta nu musca: Muzica clasica la metrou timp de 7 seri, in 4 statii in acelasi timp. Despre alte proiecte puteti citi pe site-ul lor sau pe pagina de FB.

Proiectul pe care il pregatesc acum este un eveniment creativ pentru Puma. The Creative Factory – LoveThyPlanet va avea loc pe data de 25 octombrie 2012, începând cu ora 11 dimineața, fiindcă este nevoie de lumina soarelui, în Club Oxygen , Mall Sun Plazza ( Sector 4 ).  Cu aceasta ocazie vor avea loc o serie de sesiuni artistice -sculptură, pictură, origami, colaje, fotografie, artă grafică și un moment muzical.

De asemenea, se va organiza un concurs dedicat persoanelor creative care doresc să-și personalize tricoul folosind Inkodye®, cerneală biodegradabilă ce se activează la soare. Atât tricourile PUMA Creative Factory (bumbac organic și bumbac fair-trade), cât  și materiale necesare procesului pe personalizare vor fi complet asigurate.

Cel mai inventiv, va pleca acasă cu suma de 2000 euro. Participanții se vor bucura și de alte premii, articole vestimentare și surprize, marca Puma.

Ne vedem acolo?

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*