Digital Divas

Stiati ca femeile sunt mult mai active in mediul online decat barbatii?

Acestea au profitat de oportunitatile de interactiune din social media, nu doar cu comunitatea locala dar cu o retea globala comunicand povesti si experiente. Femeile si-au stabilit cu fermitate prezenta pe retelele sociale si reprezinta majoritatea utilizatorilor pe multe site-uri populare de social media.

Vineri, 26 Octombrie, la Hotel Howard Johnson, Bucuresti va avea loc Conferinta Digital Divas, un eveniment unic despre inspiratie, comunicare, networking si implicare, despre resursele si oportunitatile de care femeile pot beneficia in ziua de azi pe Internet. Evenimentul iti va arata cum sa iti dezvolti cariera si iti va prezenta experienta altora, care te vor inspira, vor discuta idei si oferi resurse, subliniind cum era digitala influenteaza viata si felul de a comunica atat in viata personala cat si profesionala.

Conferinta este organizate de Evensys iar printre vorbitori se numara:

Radu Ionescu, Creative Director, Kinecto

Sandra Clipea, Junior Consultant, Premium Communication

Claudia Tocila, Online Communication Manager, Valvis Holding

Diana Enciu, Owner, Fabulous PR & EventsAlina Tanasa, PR Director, Fabulous PR & Events

Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys

 

Cine mai vine la Digital Divas?

 

 

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

2 thoughts on “Digital Divas

Leave a Reply

Your email address will not be published.