“Simon’s Cat”

Ma tin de foarte multa vreme sa va povestesc despre pisica fara nume a lui Simon. Un personaj de desene animate atat de amuzant incat ne face sa radem in hohote iar uneori chiar sa depasim cu mult ora de culcare pe principiul “inca unul, te rugaaaaaaaaammmmm!!!!” 🙂 .

Simon, autorul, este un fin psiholog al comportamentului pisicesc si sper sa reusesc vreodata sa-l filmez pe Garfield cand face fix aceleasi scheme ca Simon’s Cat.

Pagina de FB este aici iar canalul de Youtube aici. Sunt sigura ca vreti sa le dati Like ca sa fiti la curent cu ce mai face pisica lui Simon 😀 .

Enjoy:

[youtube EKvNqe8cKU4 nolink]

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

One thought on ““Simon’s Cat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.